Прошу видалити тему

v_ukr
*
Стать:чол
Прошу видалити тему

Повідомлення v_ukr » 8.7.12 14:05

Прошу допомоги в апгрейді велосипеда.
З відкритих джерел в інтернеті відомо, що найкраще починати з вилки.
Велосипед – гібрид Ghost TR 1300, колеса – 28 дюймів, вилка - Suntour SF12-NEX LO 60 mm, пружинно-еластомерна.
Сфера використання – 99% асфальт, поїздки 100 – 150 км/день.
Жорстку вилку не розглядаю, бо руки дуже відчувають дрібні нерівності асфальту на таких відстанях.
Потрібна вилка з можливістю кріплення v-brake, покупку вилки лише з кріпленням під диски не хочу (так як це тягне купівлю дискових гальм, які я вважаю непотрібними для свого стилю використання велосипеда, питання навіть не в фінансах). Також не можу зрозуміти з інформації на сайтах виробників, під які колеса розрахована вилка – 26 чи 28? Як зрозуміти, чи можна буде до нової вилки прикріпити переднє крило, що кріпиться до штатної вилки?
Активно дивлюсь в сторону Magura.
Бюджет – 300-500 USD.
Що порадите?
Востаннє редагувалось 20.9.12 11:41 користувачем v_ukr, всього редагувалось 1 раз.

Mladyon
* * *

Re: Вибір вилки для гібрида 28"

Повідомлення Mladyon » 12.7.12 16:57

Пару лет назад сам озадачивался поиском вилки для гибрида - надежной и работающей. Итог, катаюсь на "гибриде": основа - вилка для 26 (пока RS Тоra с U-Turn-ом)+ штаны для вилки под 29" (RS Reba). Итог, хотя найти просто штаны от вилки на 29 так и не получилось тогда, взял БУ-ую Ребу, до сих пор все на нее так и не перейду - хватает вполне и Торы, уж очень нравиться возможность менять ход U-Turn-ом. Сейчас уже с поиском штанов чуть проще, по крайней мере вроде в паре мест видел объявления про "достану под заказ... " . Так что... как вариант для размышлений, подумайте вдруг такой способ вам подойдет ;) Тут главное найти штаны на 29 под распространеный формат ног, а вилку 26' найти уже не такая проблема, их как раз хватает.
А так, уже писал про свою вилку ТУТ - "ИНФО: Reba 26 vs 29 - внешние отличия" и ТАМА - "RS Tora или Suntour Epicon для матраса"

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 12.7.12 17:10

Жорстку вилку не розглядаю, бо руки дуже відчувають дрібні нерівності асфальту на таких відстанях.
А карбоновую вилку не? Хоть и ригид, но это приятней чем эластомерный "макет".
И при этом вес минус 1-2 кг "как с куста"
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

v_ukr
*

Повідомлення v_ukr » 12.7.12 20:55

Жорстку не хочу, навіть карбонову. Хочу повноцінну повітряну вилку. Рекомендували Ребу для 29 колес, буду замовляти.

Повернутись до “Вилки и амортизатори”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей