Це не як в "моцах" Це жорстка алюмінієва рама початкового рівня для велосипедів.что перестать???? я написал о вилках задних, но выглядят они не так в моцах. это как двухподвес... фотку может похже выложу... обычно состоит из двух-трех труб.... заваренных в пластиковый кожух. а выгнуты они волной но почти параллельно земле. если конструкция такая - то я написал длоя чего. если нет - то может и для ви-бряков. а вы на моцах ви-бряки найдите... ну хоть один....Перестаньпо моему - да...![]()
3)Не зневажливе, а заспокійливе. Тому що перед тим як давати відповіді в техзоні на цілком конкретні запитання бажано спочатку набратись досвіду.Ти мене не вірно зрозумів. Я запитав, чи впевнений ти у тому, що рама саме для початківця. http://www.dema.sk - якщо цікаво, можеш подивитись вели "DEOR", наприклад, чи "ASTI". Це початковий рівень?
По-друге, через 24 хвилини мені висловили припущення,а не дали відповідь. Принаймні, від тебе я її не почув.
По-третє, мені не "хочется вірити", а хочеться почути відповідь, ДЛЯ ЧОГО РОБЛЯТЬ ЗАДНІ ПЕРА ТАКОЇ ФОРМИ? Особисто проти тебе нічого не маю, але не люблю, коли людині кидають зневажливе "перестань"
Ну у Демы просто велы от Аливио и до LX собираются на одной раме.чи впевнений ти у тому, що рама саме для початківця
По идее - зачем ее гасить? Для этого подседельники с аммортизацией или двухподвес. Кроме продиводействию разгибанию рамы в-бряками, думаю сделано для более удобного прилегания колодок(перо рамы параллельно ободу), но это только по моему скромному мнению.Спасибо. Если поточнее, там весь задний треугольник сделан из компонентов с такой геометрией (волнообразно, что ли...)
Я не физик, но по идее, эти изгибы должны гасить вибрацию.
все залежить, звичайно, і від самого матеріалу рами і (може навіть більше) від її конструкції. я сам майже 4 роки катався на рамі, де задній трикутник мав саме таку форму. тому моє ІМХО трошки менш ІМХО ніж твоєПо идее - зачем ее гасить? Для этого подседельники с аммортизацией или двухподвес. Кроме продиводействию разгибанию рамы в-бряками, думаю сделано для более удобного прилегания колодок(перо рамы параллельно ободу), но это только по моему скромному мнению.
зараз ніякої:( зперли раму разом з велом...А яка у тебе зараз рама?
Повернутись до “Велосипеди та Рами”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей