Не раз зустрічав в описі китайських рам коли пишуть Top tube як просто тупо довжина труби, а не горизонтальна проекція її у зібраного байка. Кому цікава така інфа - для мене загадка, але факт...
http://screencast.com/t/63A9ugdGakEO
Думаю тут саме така ситуація, так як з фотки передній трикутник цілком нормальний. В усякому разі не клінічно короткий. На вигляд по формі і кутам там швидше ЕТТ десь 600 (да, я лікую по фотографії зараз

). Просто тому що коли верхня труба 565 то як правило десь 600-605 еет з такими кутами труб.

Імхо для людей які беруть собі 21" раму це все рівно короткувато, хоча ті ж КК підвіси Cube ще пару років тому на 21" здається були 605мм ETT.
Про скандій - теж хз. Наприклад є скандієві двухпідвіси Salsa дуже схожі на цей - вага така сама, цей китаєць навіть краплю легший. Тобто може дійсно сплав зі скандієм. Або може бути що скандієвий тільки один трикутник (такі пріколи роблять іноді і імениті фірми вказуючи один крутіший матеріал як матеріал рами, хоча з нього зроблена тільки половина байка).
Брати чи ні - хз.

Якщо хочеться з нуля зібрати вел, нормально протрахатись з ним, лікуючи дитячі проблеми, підбираючи аморт і арматуру під нього і отримувати від самого процесу збірки і траханини задоволення (при цьому припускати що на виході може вийти щось далеке від ідеалу, просто тому що рама може бути хреново прорахованою і вона була наприклад качатись сильно) - однозначно брати.

А так - хз... Ти ж береш кота в мішку, хоча і допускаю що рама може бути цілком непоганою.
п.с. Якщо вирішиш купувати - опиши потім в темі "мой велосипед" весь процес і результат - цікаво ж.