Оказалось что нет.т.е. в основном велосипедистато важнее вес всего что вверху
Велосипедист не наклоняясь может эффективно дергать велосипед в стороны, так как вес велосипеда "вверху" небольшой
Cпроси у Shootera.Кто сказал что у него рама сломалась ?Потому что я наслышан больше о поломках таких рам, чем позитивных отзывов...
Ця буде фактом років через пару, якшо не почнуть ламатись, а покишо це слова на вітер. Наскільки мені відомо ніяких стендових іспитів новий дизайн не проходив, а 10місяців (до того ж 10тільки для одної рами), це значить тільки те, шо сходу не ламається... Дуже цікаво як рами будуть переживати зиму, особливо якшо будуте сіль на дорозі і люди будуть на них кататись, а не здувати пилюку в приміщені...Пановэ, пожалуйста, отличайте рамы made by Garbaruk от Litech Magnesium.
Это РАЗНЫЕ изделия. Одна из главных разниц между ними - именно в
том, что первые не ломаются, а вторые - как раз наоборот.
последний круг Архимед ехал 1:06, Игорь 39 минут, я 43 на 7005, вывод магний - не катитОстанній круг магнієва рама їхала дуже добре
І по піску вверх і по піску вниз.
А "до того" я її беріг
Думаю, не варто так покладатися на стенд. Там неможливо змоделювати всі навантаження. Рами Litech'а пройшли дуже суворий стенд в Німецькому інституті стандартів і сертифіковані німцями (папірець DIN+). Проте поза стендом вироби Litech ламаються.Ця буде фактом років через пару, якшо не почнуть ламатись, а покишо це слова на вітер. Наскільки мені відомо ніяких стендових іспитів новий дизайн не проходив
После седьмого круга я сделал немножко другой вывод и понял что соревноваться не с кемпоследний круг Архимед ехал 1:06, Игорь 39 минут, я 43 на 7005, вывод магний - не катит.
Але й стенд не показник, як було сказано.Гонщики не показник
Повернутись до “Велосипеди та Рами”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість