Ниякой тушонки, мыж лэкковэсыДавай завтра увечері сходимо у фуршет (там є класна тушонка і рис у пакєтіках) і купимо все.
Годинці о 21, аби спека спала.
Можно и так. С палаткой супер. Кохфе брать? у меня есть спецпаставка львовськоъ кави "бендеривськоъ"Микер, Аня.
Предложение такое:
Кухня - на Микере
КЛМН у каждого свой
Харчи - каждый на себя
Репеленты - каждый на себя
Спальнег(кому надо) , коремад, переодевачку, полотешко - каждый на себя
ПАЛУ - я возьму 4х местную. Одну на всех. Иначе мне ваще будет нечего нести... То есть микер пусь палу не того, не бери.
Принимаетцо?
пропоную у поході вести розмови такою ж мовоюспецпаставка львовськоъ кави "бендеривськоъ"
Ну ежли ві таки відержите мой чудовищній суржик, то я не пготивОНОВЛЕНА ІНФА ПО МІСЦЮ ЗБОРУ:
пропоную у поході вести розмови такою ж мовою(патріотичний смайлик)
я теж не блєщу. Але будемо вчитисяНу ежли ві таки відержите мой чудовищній суржик, то я не пготив
А шо ви таке кажите, і чому ви з нами не йдете?є людина зараз в австрії . вчить не соромитися своеї мови.
Мы тут уже шезлонги возле мостика поставилиїду на бородьбу за врожай
Я беру!!!Колєги, хто має прапор України?![]()
Було б добре взяти з собою.
Зрозумів. Пішов намелю ще кавиМикер! Палу таки бери. Ибо Ленка приедет с малой. Все непоместимсо. Как понял? Приём.
бери на себе, за бажанням.що пожерти брати?
1-2 літри на попити у дорозі мати з собою, а питну, думаю, купимо вже у Пірново.питна вода по треку є чи з собов?
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.58 ... 8&z=19&m=bДе зустріч у Вишгороді? На зупинці біля Набережної (Чайки) чи у центрі?
Повернутись до “Без велосипеда”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей