http://hpv.com.ua/2016/03/testi-na-viya ... kochennya/
Буду вдячний за конструктивну критику (якщо вважаєте, що десь помилка, то поясніть, де саме, розберемось разом. Я зацікавлений знайти правду, а не бути правим за будь-яку ціну).

Використовувати власну спину в якості амортизатора трохи задорогоВважається, що чим більше не підресорена маса на велосипеді, тим більший опір кочення має цей велосипед.
Я згоден. До того ж це, схоже, ще й не маэ сенсу.Використовувати власну спину в якості амортизатора трохи задорогоВважається, що чим більше не підресорена маса на велосипеді, тим більший опір кочення має цей велосипед.
І безглуздо.Використовувати власну спину в якості амортизатора трохи задорогоВважається, що чим більше не підресорена маса на велосипеді, тим більший опір кочення має цей велосипед.
Мне все же кажется что про 2 кг это слегка преувеличено.Так що в рюкзак - хіба пару кг . Інакще ваша спинка рано чи пізно вам скаже щось ...
Возможно, в определённых условиях, это так и есть. Тогда зачем ставить демпфер, если он только вредит? Реальные опыты на дороге не показали существенной разницы. Правда, я не проверял пружинную подвеску. Если при наезде на препятствие колесо подлетело, то оно не может вернуть потраченную на подъём энергию. Вернее, может, но оно будет прыгать, а не скатываться с препятствия. Так что, задача демпфера как раз в том, чтобы не дать колесу взлететь. Но, повторю ещё раз, реальные опыты не показали существенной разницы.Подрессоренный груз УВЕЛИЧиВАЕТ сопротивление качения.
Неподрессоренный груз сохраняет потраченную на его подъем энергию, и вовращает ее когда съезжает с припятствия, а аммортизаторы имеют встроенный демпфер, который преводит эту энергию в тепло.
ухты. а как он это делает? механизм там. Ну кроме увеличения общей массы.Подрессоренный груз УВЕЛИЧиВАЕТ сопротивление качения.
Повернутись до “Туризм. Матчасть”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей