Наскільки мені відомо буває "або або":видно деякі грунтовки, але ці грунтовки видно на екрані приладу, а в МапСорс ці грунтовки не видно хоча деталізація ввімкнена на максимум і збільшення теж...
может подойдет что-то типа этогоЧи є якісь інші варіанти кріплення мого приладу на руль?
Можно закрепить почти любой что идет с автокомплектомРебята подскажите. Собираемся машиной проехаться по Карпатам на майские. Велики на багажнике. Собираемся покататься. Нужна хорошая карта. Есть автомобильный Гармин с Люксеной. Можно ли где то скачать более подробную? Нашла только такое. http://explorer.in.ua/index.php?productID=1010" onclick="window.open(this.href);return false; Это прикол!? Кто то пользовался? Стоит ли для велосипеда покупать отдельный прибор или можно прикрепить свой как на фото.
ну от у мене карта від 12.12.2008 і там цих грунтовок немає...Наскільки мені відомо буває "або або":
Якщо карта не розблокована, то деталізація дуже низька і видно лише магістральні дороги.
В іншому випадку - має бути видно всі дороги. Єдине, що різні дороги видно на різному рівні масштабування.
В мене, наприклад, при "високому" рівні деталізації грунтові дороги з'являються в масштабі 2км (NavLux від 28/04/09), на середньому - при 1,5 км, а на низькому - 1 км
Ой мама.Обычный КПК Asus a639 и родное крепление для авто легко переделывается для вело. Вопрос водостойкости решается легко, полиэтиленовый чехол можно сделать самому из "файла" и скотча или презик.
да, я таке одоробло бачив але воно ТАКЕ одоробло... боюсь що на таке піду тільки якщо захочеться бачить екран поближче перед рилом..может подойдет что-то типа этого
Не очень компактно, но держать должно железно
о!.. а можна з цього моменту детальніше... а є у тебе (або у когось?) таке кріплення щоб сфоткать і викласти тут фотку щоб глянуть...? може мені треба буде тільки десь достать таке різбове кріплення під кліпсу і буде мені щастя...мені так здається, що різьба в оригінальній кришці акурат призначена для гудзя, за який прилад чіпляється на кліпсу. Принаймні в 60-й серії в комплекті є той гудзь, який ти сам вкручуєш, коли треба. Такий же гудзь є в коплекті з різноманітними кріпленнями під 60-ту серію.
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=1004" onclick="window.open(this.href);return false;о!.. а можна з цього моменту детальніше... а є у тебе (або у когось?) таке кріплення щоб сфоткать і викласти тут фотку щоб глянуть...? може мені треба буде тільки десь достать таке різбове кріплення під кліпсу і буде мені щастя...
Ну от в силу убогості інтелекту понять чи підійде воно мені чи ні не можу.. хоча на сайті Vista HCx не значиться в переліку приладів для яких цей асєксуар підходить... фотка дуже мала і розібраться що де і куди толком не можу..
Фотки будуть трохи згодом. Саме велокріплення чіпляється за той пиптик для кліпси та знизу приладу за паз на корпусі. На Вісти є унизу на корпусі паз?а можна з цього моменту детальніше... а є у тебе (або у когось?) таке кріплення щоб сфоткать і викласти тут фотку щоб глянуть...?
Схоже хомут на кермо однаковий, що для 60-ї серії, що для твоєї, але для шістесятки ще потрібен перехідник - той лапоть, що на фото від Тібора. Якраз на ньому відповідна частина для хомута.Вобщем у мене є отака штука
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=1056#featureTab" onclick="window.open(this.href);return false;
Ось її картінка
да, є паз... і "навскидку" той аксесуар що Тібор дав лінк - то начеб-то підходить я правда не зовсім зрозумів як кріпиться той маленький пиптик що йде разом з платформою - фотка мала...Фотки будуть трохи згодом. Саме велокріплення чіпляється за той пиптик для кліпси та знизу приладу за паз на корпусі. На Вісти є унизу на корпусі паз?
А у тебе саме таке кріплення як Тібор дав фото?Схоже хомут на кермо однаковий, що для 60-ї серії, що для твоєї, але для шістесятки ще потрібен перехідник - той лапоть, що на фото від Тібора. Якраз на ньому відповідна частина для хомута.
Коротше фото зроблю ввечері, якщо до компа доберуся.
Наскільки я пам'ятаю форма у вісти відрізняється від 60-ки. Тож принцип може бути той, але розміри кріплення іншні напевне.той аксесуар що Тібор дав лінк - то начеб-то підходить
да, там і паз внизу приладу на Вісті ближче до задньої кришки.... і відстань від "гудзя" до паза явно менша у мене.. ех, жаль.. дякую що відгукнувся і нафоткав...Наскільки я пам'ятаю форма у вісти відрізняється від 60-ки. Тож принцип може бути той, але розміри кріплення іншні напевне.
До чего же ленивый у нас народ... Искать не задолбается, а новое придумать не хочет.да, там і паз внизу приладу на Вісті ближче до задньої кришки.... і відстань від "гудзя" до паза явно менша у мене.. ех, жаль.. дякую що відгукнувся і нафоткав...Наскільки я пам'ятаю форма у вісти відрізняється від 60-ки. Тож принцип може бути той, але розміри кріплення іншні напевне.
чорт, ну що за дебіли в цьому Гарміну - все якось через одне місце... завтра буду тоді знову обдзвонювати всі магазини і питать про альтернативні кріплення а продавці мені будуть парить те що у мене є з фразами "ано вам падайдьот точьна"...
А тут більше немає власників моделей Garmin eTrex з слотами памяті??
Народ не лінивий а тупий...До чего же ленивый у нас народ... Искать не задолбается, а новое придумать не хочет.
да, у мене теж очумєлиє ручькі і склепать я таки можу навіть з тією кришкою що у мене є покарьожена... треба буде тільки виточить на долю міліметра довший стержень і все, але просто хочеться поки нормальне кріплення щоб можна було легко і швидко знімать-вдягать і щоб виглядало "гломурно"... але за ідею дякую...Чехол от мобильного стяжками на вынос, через демпфер из кусочка каремата. Идеальная бюджетная конструкция, которая не ломается. У меня уже третье крепление пошло за ~5К, а чехол прожил все 15К и хоть бы хны.
Гламурно выглядит пачка стодолларовых купюр в кармане. Кстати, есть че?і щоб виглядало "гломурно"
Че есть а че?...Кстати, есть че?
Хммм.. Ідея, в принципі..Этот auxiliary mount adapter подходит по размеру от старых чехлов на мобильные с клипсой.
Нужно только отрезать пимпочку от основы чехла, просверлить дырочку и вкрутить нужный болтик. Бюджет: 10 гривен на блошином рынке
утром лепим очумелыми ручками - вечером чморимЗ.Ы.Ы. За исключительную скромность можете меня почморить. Разрешаю.
Ты не понял. Способ крепления Гармина на пояс ничем не отличается от крепления мобилки, поэтому эта пимпочка у них конструктивно схожа. Вопрос в размере, а размер подбирается в ворохе мусора на блошиномкліпса видрана з старезного чохла для мобілки
Интересно каким макаром? Езжу так уже 3 месяца и ниче, и брусчатка и лесные расколбасы и падения. сидит мертво и работает как надо.Ой мама.Обычный КПК Asus a639 и родное крепление для авто легко переделывается для вело. Вопрос водостойкости решается легко, полиэтиленовый чехол можно сделать самому из "файла" и скотча или презик.
Что с ним будет на каменистом участке? Он умрет от вибрации!
Только не забудь отписаться потом в абсолютных значениях километража. И если появятся битые пикселя на матрице, перестанет читаться SD, или перестанет контачить аккум или антенка тоже не забудь отписаться.Интересно каким макаром? Езжу так уже 3 месяца и ниче, и брусчатка и лесные расколбасы и падения. сидит мертво и работает как надо.
Ну километраж пока 1500+ на руле, как будет чето умирать отпишусь. А так в принципе дрожать над устройством стоимостью 100уе глупоТолько не забудь отписаться потом в абсолютных значениях километража. И если появятся битые пикселя на матрице, перестанет читаться SD, или перестанет контачить аккум или антенка тоже не забудь отписаться.Интересно каким макаром? Езжу так уже 3 месяца и ниче, и брусчатка и лесные расколбасы и падения. сидит мертво и работает как надо.
60ки тоже умирают от вибрации (стандартная болячка), мне пришлось оба своих ремонтировать
Вот с этого и следовало начинатьА так в принципе дрожать над устройством стоимостью 100уе глупо
Повернутись до “Туризм. Матчасть”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість