Користуюся вже рік, за цей час кілька разів їздив в мандрівки, кожні вихідні їзджу на ринок за продуктами.
Дуже задоволений за такі гроші.
Материал который утягивается шнурком у волкова на карманах и на основном отделении далеко не лучшего качества -расходится и рвется.
В мене порвалося в місцях затягування верхнього клапану та кріплення мотузки, що стягує по периметру - ну дуже тоненький матеріал, але це після того, як я тиждень кожен день його ногами втрамбовував

(я завжди пхаю в рюкзак по-максимуму).
Клапан при открытии опракидывается на колесо а не на сидение и поэтому вечно в грязи.
Не помітив, може тому, що рюкзак майже завжди повний.
Лямки для ношения на спине там для галочки,носить на спине его неудобно и нереально так как на той стороне которая будет прилегать к спине расположены 3 больших наружных кармана которые натрут Вам спину так что

.
Кілька разів носив - доволі зручно, якщо треба просто перенести метрів на 100.
Крепление к багажнику простое и надежное,мне нравится.
Мені теж подобається, правда, немає з чим порівнювати.
Минус, что Александра нужно отлавливать в буквальном смысле слова, так как это не магазин и время возможной встречи не удобно для Вас, как собственно и решение вопросов по дальнейшей гарантии. Сколько я не покупал у него вещей, поймать его это геморрой еще тот. Было даже такое, что он не говорил о смене своих планов и я приезжал а его на месте не было. Короче сервис еще тот.
Зустрілися з першого разу - може, пощастило мені. Все розповів, проконсультував, обіцяв по гарантії все зробити, якщо буде потреба. Я, правда, не звертався, замінив сам розірваний тримач для мотузки, бо далеко мені їхати, простіше самому на машинці пришити, та і випадок не гарантійний.