Тільки з походу по Арабатці. У групі було 4x
DenVik Cora та 3x
DenVik 70. Для усіх велобаулів це був перший похід.
Жоден з баулів не підвів, не був пошкоджений та не втратив "товарного" вигляду (
зважаючи на пилюку в дорозі та перевезення у потязі).
Баули були навантажені приблизно по 10 - 15кг спорядження та провізії, плюс 4 - 10л води у різні моменти походу.
как по мне - УГ
не представляю, насколько реально нагрузить его так, чтобы он не перекашивался и не сползал бы в одну сторону.
не рекомендую перегружать верхнюю часть...
"
просто вы не умеете их готовить" :)
Баул не сповзав у жодного учасника, хоча були "перекоси" через невірне завантаження речей. Трохи невистачало кріплення ніг до низу багажника. Верх дійсно краще відвести, наприклад, під легкий спальник.
...Разработчик вшил противооткидные стропы над плечами.....хорошее чувство юмора))))))...
І у мене були сумніви, але насправді без них баул реально відвалювався-б назад.
Дослідили що: без зчеплення ніг та використання протиоткидів баул нести на спині дуже некомфортно.
А ось "по інструкції"- носиться як нормальний наплічник. Туристи з баулом на спині та двома велосипедами у руках дуже швидко добігали до потрібного вагону поїзда :)
Крім того протиоткидами дуже зручно фіксуються лямки, через це ніхто не відстібав лямки ні у потязі, ні у дорозі.
Мої висновки: баул міцний, надійний, продуманий та має пристойний об'єм. Особливих недоліків поки не бачу (
хіба що невистачає маленьких кишень і кріплень ніг баулу до багажнику). Єдине, я-б радив обирати саме модель Cora- вага не сильно більше, а от матеріал більш міцний.
PS.
Ми з друзями зробили фотоогляд 7ми баулів різних фірм, включно з DenVik Cora. Якщо цікаво, закину лінк сюди, коли стаття буде готова.