Повідомлення hipar » 12.5.08 22:08
Хочу одразу розставити всы крапки над "і"...
...справа в тому, не знаю правда з якого дива, але наша міська мерія вирішила влаштувати міський велопробіг... вони навіть не знали, що майже в цей же час в Києві, а тепер вже й не тільки, проводиться "Велодень"... акцію планували на початок травня... в цей же час я закинув на нашому форумі тему щордо міського "Велодня", мовляв спершу в Київ, а потім повернутись, забрати решту і проїхатись нашим містом... при цьому, я ще не знав, що мерія таке теж затіяла... а потім, випдково, дізнався... і запропонував нашим (дякувати, писав про міський спорт і мав контакти у відділу спорту) провести міський велопробіг спільними зусиллями, щоб маштаб був більший і можна було привернути увагу міських жителів... а під шумок і меру натякнути, мовляв бачте скільки нас, а в нас зараз нові дороги активно кладуть і старі ремонтують та розширюють, треба б і про велосипедистів подумати... до речі, футболки на той момент вже були на стадії вироництва... як вже з'ясувалось тепер, на них лише герб міста і на спині напис: "з любов'ю до рідного міста" (жах, але я вже не встиг хоч якось вплинути на формат)... так само і прапори, але там, здається, взагалі тільки герб... а кепки - дурня, треба буде якось їм натякнути, що:
- за ПДД велосипедисти мають бути в шоломах
- бондани більш багатофункціональні (і на голову пов'язати, і на руку, і на вел), а відтак ефект від використання символіки кращий
- бондани дешевші у виготовленні
...ну, а раз вже футболки будуть в будь-якому випадку, ми вирішили одягти броварську колонну окремо, щоб було видно серед решти... до речі, футболки "Велодня" в нас всеодно замовляють ...я, наприклад, серед міської колонни хочу проїхати тими, що будуть в Києві саме у футболках "Велодня"...
Отже до поїздки в Київ мерія жодного стосунку не має! А футболки і прапори із символікою міста мають такий самий стосунок до агітації, як прапор україни до агітації за якусь із владних партій... я живу в Броварах, я люблю Бровари і не проти, щоб колеги-велосипедисти кияни знали, що кількадесят людей, які приїхали і їх підтримати, і про свої права заявити - броварчани... нічого страшного в тому, щоб використати футболки, які виготовлено за гроші платників податків, а відтак за наші гроші - не бачу... мав би я великі статки - я б і сам їх надрукував... є ж вело-Київ? то чому б не бути вело-Броварам?
До речі, мерія ще так і не визначилась із днем проведення міського велопробгу - можливо це буде субота, тож недільна акція ще менше асоціюватиметься з міською владою...
Тож прошу всіх броварчан приєднуватись!
п.с. Наш маршрут із розкладкою по часу на контрольних точках викладу завтра-післязавтра