Порекомендуйте маршрут на майские 1-3. Может Трахтемиров?

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
s0laris
*
Стать:чол
Порекомендуйте маршрут на майские 1-3. Может Трахтемиров?

Повідомлення s0laris » 21.4.11 15:03

Планируем на майские 1-3 поехать в небольшой велопоход на 3 дня, расстояние не большее 200 км, так как едем с новичками.

Порекомендуйте маршрутов, до стартовой точки которых можно добраться на электричке, а то билетов на крым и закарпатье уже нету :)
До этого уже были в Буках, Диканьке и Чернигове.

Смотрели в сторону Трахтемирова, но какая-то протиречивая информация, многие пишут что внуть уже не пускают и смотреть там нечего.

Цель поездки: отдохнуть, если будет тепло - покупаться, посмотреть интересные достопримы или просто красивую природу :)

Будем благодарны за рекомендации опытных велосипедоводов.

projdusvit
* * *

Re: Порекомендуйте маршрут на майские 1-3. Может Трахтемиров

Повідомлення projdusvit » 21.4.11 21:52

як по мені, Трахтемирів саме то.
з приводу не пускають, станом на осінь, біля шлагбаума стояв охоронець без будь-яких посвідчень, намагався невнятно не пускати. на нього можна й не реагувати.
раджу заїхати на урочище Монастирьок, гору Батура, якщо їдете на 3 дні - часу буде достатньо. Тільки вважайте, що на самому півострові важко з водою: джерел мало, їх треба знати, або набирати воду в селі.
Біля Лукавиці на березі багато скамянілих решток древніх молюсків і інших морських істот, варто спуститись тут до Дніпра. За Григорівкою можна ще заїхати на Бучак і рожену криницю.
- Як підемо, брате? - спитав другий.
- Найнадійніше йти за зорями та небесними світилами, спускатись уздовж перестуджених річищ та прямувати за пташиними тінями, що летять крізь туманні перевали.
Але на всяк випадок я купив атлас автомобільних доріг.

s0laris
*

Повідомлення s0laris » 21.4.11 22:44

Дякую за відповідь.
Я так розумію ви там вже були, чи можете порадити ще якісь контрольні точки, що там цікавого можна подивитись?
Монастирьок, Батура, Бучак - цікаві самі по собі, чи там є якісь цікаві місця, які варто відвідати?

projdusvit
* * *

Повідомлення projdusvit » 21.4.11 22:53

на Трахтемирові немає замку, чи якихось конкретних чекпоінтів. там просто вражаючі ландшафти(на мою субєктивну думку).
ось деякі фото: http://www.svitzaochi.com/e107_plugins/ ... 008&page=1
А з приводу конкретних місць, вони підписані на вікімапії: http://www.wikimapia.org/#lat=49.978273 ... 14&l=0&m=b
- Найнадійніше йти за зорями та небесними світилами, спускатись уздовж перестуджених річищ та прямувати за пташиними тінями, що летять крізь туманні перевали.

s0laris
*

Повідомлення s0laris » 21.4.11 23:24

Можливо в вас чи в когось є трек перевіреного маршруту?
А також можете порадити, де краще зупинятись на ніч?

projdusvit
* * *

Повідомлення projdusvit » 21.4.11 23:32

я без гпс-а катаюсь, тут на форумі пошукайте - це популярний напрямок. тільки не памятаю, чи є треки по самому півострову, його часто обїжджають скраю, а не вздовж моря. можу на гугл-карті намалювати

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей