FlashCross - Kiev

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Tim_Fly
*
Стать:чол
FlashCross - Kiev

Повідомлення Tim_Fly » 3.4.15 20:44

Я не знаю, чому організатори досі не повісили тут оголошення (чи може я погано шукав). Я не маю жодного відношення до організаторів заходу, але... я не можу мовчати!
Після невдалої спроби два роки потому провести Флешкрос у Києві через брак команд , влітку цього року схоже буде ще одна спроба! Покищо сторінка гри пуста: http://kiev.flashcross.org/ . Але у даному випадку це нормально. Поступово вона наповнюватиметься інформацією - так відбувається щогри.
Додам від себе.
Я ненавиджу змагання, бо ненавиджу знущання над собою. Але я декілька разів з товаришами їздив у Харків спеціально заради цієї Гри! А реєструвалися ми обов'язково у найскладнішому класі, бо там - найцікавіше! Це гра. Це квест. Це велопрогулянка. Це фотополювання. Це пошук. Це спілкування. Це нове!
ВелоКияни, ті, хто не буде на початку червня у відпустках! Цей захід гарантує вам незабутній вікенд з велосипедом, друзями, родиною (ну як ви любите).
Я можу відповісти на будь-які питання як учасник цієї гри: розказати, як було, що подабаєть, що ні. Чого можна чекати. Я не зможу сказати точно, як воно буде, бо у організаторів дуже велика фантазія, і вони знаходять, чим можна здивувати гравців (доречі, я їм написав, щоб відмітились на форумі).
:help
До модераторів: вибачте, якщо не там розмістив тему. Більш підходящого розділу я не знайшов.
До організаторів (якщо з'являться тут): вибачте, що без вашого дозволу, але я дуже хочу, щоб у Києві нарешті відбулася гра.
Если полоса неприятностей напоминает взлетную, то пора отрываться.

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей