Прокат велосипедів в Європі (Італії)

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
luchray
*
Стать:чол
Прокат велосипедів в Європі (Італії)

Повідомлення luchray » 16.10.13 20:14

Хто стикався з цим питанням, поділіться досвідом, будь-ласка. Особливо цікавить прокат в Італії, а точніше в Трієсті (шосейник або мтб).
В інтернеті якось не дуже густо з прокатом в Італії, знайшов декілька фірм-прокатчиків, але там інформації мало, а головне я так зрозумів, що окрім вартості прокату ніякої застави не потрібно (наприклад http://www.bikeways.eu/condizioni-gener ... o-slovenia), що виглядає дивно (порівняно з нашим прокатом).
Тож цікавить досвід тих, хто користувався прокатом в Італії/Європі.

rumoku
* * * *

Re: Прокат велосипедів в Європі (Італії)

Повідомлення rumoku » 16.10.13 20:21

Звучить напів правдоподібно. :) Коли я брав вел, попросили записати номер кредитки - "для страховки".
Але вони навіть не перевірили, що я за номер написав і чи взагалі є гроші на картці.

L1m0n
* * *

Повідомлення L1m0n » 16.10.13 20:31

В Милане видел велопаркинги с автоматами. Но там сити байки, не мтб и не шосеры)

luchray
*

Повідомлення luchray » 18.10.13 22:14

Звучить напів правдоподібно. :) Коли я брав вел, попросили записати номер кредитки - "для страховки".
Але вони навіть не перевірили, що я за номер написав і чи взагалі є гроші на картці.
В тих правилах, що я прочитав, вони вимагають лише пред'явити посвідчення (права, паспорт...), а не залишити, що загалом логічно. І підписати певну згоду-орендний договір.
В Милане видел велопаркинги с автоматами. Но там сити байки, не мтб и не шосеры)
Також зустрічав в інеті досить багато таких пунктів, але не для шосейників та мтб...

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей