Взагалі рідко хожу в розділ Мій Вілісопед бо не цікавлюся технічними МТБ тонкощами ...(на шоссе все по іншому там є Пінарела і э СРАМ і ніякого вибору)
МТБ це простір для творця.
Яким я хочу бачити цей байк. По перше легким як шоссер, тому схиляюся до думки про рігід, по друге накатистим як шоссер, - тому обрав раму під 29", по третє жорстким як шоссер ....
Карочє, це має бути шоссер, з трішкі ширшими колесами та надійнішими тормозами, і руль палка..
Питання які я маю вже зараз
1. Що це за діркі замість кареткі? можна зразу лінкі в ПП де купити під ці діркі каретку.
2. Яку обрати виделку розглядаю як карбоновий рігід, так і фулл фрігід (прохання пояснити як буде відчуватись велик якщо поставити не саму легку виделку, бо рама важить взагалі децл.. ) Чи не буде на дропах носом клювати ?
3. Колеса , дуже особливе питання . Хочу звернути увагу що за умови дискових тормозів відстань між фланцями буде дуже мала і треба компесувати це висотою саміх фланців (так думаю я) хочу почути Вас)
4. Тормоза (нічого про це не знаю)
5. Яку обрати рульову ? нижній підшипник півторадюймовий
Ось власне рама. Мені сподобалась її інженерія щодо заднього трикутника, і взагалі дизайн ніфіговий ...
а взагалі дареному коню в рота не заглядають
поїхали .. тількі давайте без лінків .. ПЛЗ .. Давайте поважати правила.. Дякую.