Инфа для флудерастов и слишком умных

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Трям
Мауглi
Мауглi
Стать:чол
Инфа для флудерастов и слишком умных

Повідомлення Трям » 4.8.12 15:04

Следующий, кто начнёт критиковать работу АВК или оттачивать остроумие - автоматом отправляется на месяц в бан

Если у вас есть своя точка зрения на велодорожки ( мероприятия) , то оторвите свой зад от стула и идите на деле проталкивайте свои проекты и отстаивайте свои убеждения

Это раз

Второе - - любой, кто будет флудить или троллить в темах автоматом получает подпись под аватарой и бан на сутки - неделю - месяц - год

Если кому не нравится и хочется демократии - - вам на Велооргию или Uabike
Зображення

Vadim Bus

Re: Инфа для флудерастов и слишком умных

Повідомлення Vadim Bus » 4.8.12 15:12

дуже багато плюсів ...
і назва для цьої групи дуже підходить - ФЛУДЕРАСТИ...
Якщо адміністрація не проти я саме так і буду звертатися при нагоді, - Пане флудерасте! )))

Andy_Bad
* * *

Повідомлення Andy_Bad » 4.8.12 18:21

Извиняюсь за вопрос, а что такое "АВК", о котором нельзя говорить? :unknown: Неужто конфетная фабрика? :duma:
Если что, это не в порядке флуда - это дабы не попасть в титулованные флудерасты с баном. :roll:

Saider
* *

Повідомлення Saider » 4.8.12 18:29

Я так понимаю это АдминистрацияВелоКиева.

Tolstiy )
* * *

Повідомлення Tolstiy ) » 4.8.12 18:50

Якщо адміністрація не проти я саме так і буду звертатися при нагоді, - Пане флудерасте! )))
Бус, чому мені здається, що ти одним із перших ризикуєш заробити відповідний титул? :mosking:

А також деякі інші з категорії "у мене кілька тисяч повідомлень, а ви всі г....... прості перехожі" Чи "я першим почав тут сидіти і взагалі знаю, які Валік тортики любить" :p
Извиняюсь за вопрос, а что такое "АВК", о котором нельзя говорить? :unknown: Неужто конфетная фабрика? :duma:
Если что, это не в порядке флуда - это дабы не попасть в титулованные флудерасты с баном. :roll:
"Асоціація велосидистів Києва", яку майже кожен активний юзверь вважає за честь попустити, сидячи дупою перед монітором і за день, місяць, рік самостійно нічого не здійснивши. І навіть без бажання спробувати щось змінити. Теми можна відкопати на просторах форуму, можливо уже в архіві. Зачитаєтесь 8)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.8.12 19:10

Бус, чому мені здається, що ти одним із перших ризикуєш заробити відповідний титул? :mosking:

)
Я довго спорстерігав цей галімий конкурс Єнштейнійв, хто краще обсере дівча АВК, а тут гопанькі і Валік озвучів мої думкі... Нічого зайвого, Пане Толстий (навпаки) )))))

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість