Раз уж велосипед - полноценное транспортное средство, то и алкобайкеров туда же!

100%Краще би розібралися з п"яними, накуреними та наколотими мажориками на авто та мото
Странно, меня, вроде, еще не прижали, а я и в шлеме, и на красный не еду, и алкоголь не принимаю, когда педалить предстоит... Доктор, что со мной не так?)Хоча, як притиснуть, то і шоломи на голови понатягуємо і на червоне не будемо їздити, і нажиратися на покутушках пива не будем...
Думаю що абсолютно все, до того ж маленький загальний пробіг..Странно, меня, вроде, еще не прижали, а я и в шлеме, и на красный не еду, и алкоголь не принимаю, когда педалить предстоит... Доктор, что со мной не так?)Хоча, як притиснуть, то і шоломи на голови понатягуємо і на червоне не будемо їздити, і нажиратися на покутушках пива не будем...
в боярке - мокнуть и копошиться в грязище. в принципе там был почти весь актив велокиева, и немалая часть тех, кто обходит наш форум десятой стороной.Тю а де всі? Ну просто цікаво, ну де в такий час можна сидіти як не в цій темі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей