На тему велопарковок біля метро: я думав, що це можна реалізувати інстурументально через встановлення "мафів", де велосипеди були б підвішані наприклад. Типу і так біля кожної станції просто занадто багато кіосків... По одному-два якби виділити, то цього б на перший час було досить. В цілому ідея такого плану була б справді неприбутковою, але якщо біля цих прокатів організувати заодно продаж компонентів та сервісні точки (ремонт, велопрокат і т.д.), то цілком би можна було виходити в плюсик, *невеличкий*
Зіткнувся з тим, що проблема не може бути вирішеною на тому ж рівні, де виникла: щоб система запрацювала, треба її встановити скрізь, а щоб встановити скрізь, треба переконати КМДА та потенційних учасників, що система діє. Але як ми пам"ятаємо, для цього треба не одинична точка, а систематизована мережа...
А так, я б залишав велосипед, якби були абонементи на місяць (50 грн, наприклад). А якщо б це ще було інтегровано з проїзними на метро чи міську електричку - о!!!, я б тоді оцінив таке мудре рішення.