Не забираю жодного слова яке повязано із тим колективом, відносно якого було це написано.
Може ще комусь наболіло ?
Вуду мені троха пояснили, шо я не перший шосер який випадково заїхав на Пущу і зібрав багато "братської любові", просто тому що чужий, і це багато пояснює, і ненависть, і образи ,і колективне ведення срача , і "дружню" згуртованість .
Тому ваші колективні архетипи і генетичні травми нехай залишаються Вашими. А те що твоя тема "про футбол" мала єдину і певну ціль, то тут навіть нетреба вангувати, чи як ти там писав - (па тамушто не чем стало крыть).
Я думав що спортивна фракція мтб шників, тих хто реально тренується і поважає спортивну етику, самі закоцайють того хлопця який зробив помилку .. А у вас солідарність в більшому приорітеті, тому я ще раз можу назвати стадо стадом. У шосерів таке не пройшло б , яка б не була дружба але в таких речах підтримкі не знайдеш.
А Трям чітко визначив - дизайнери, програмісти , юристи і ті хто шпилять старкрафт з вечора до ранку. Спробую щось змінити в своїй уяві про аматорський спорт, тому що інших не буде , треба миритися з цими.
Давайте жить дружно!