Полемика по Пуще

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Vadim Bus
Re: СрачЪ по Пуще

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.12 10:47

Вітя маладца :friends:
Не забираю жодного слова яке повязано із тим колективом, відносно якого було це написано.
Може ще комусь наболіло ?
Вуду мені троха пояснили, шо я не перший шосер який випадково заїхав на Пущу і зібрав багато "братської любові", просто тому що чужий, і це багато пояснює, і ненависть, і образи ,і колективне ведення срача , і "дружню" згуртованість .
Тому ваші колективні архетипи і генетичні травми нехай залишаються Вашими. А те що твоя тема "про футбол" мала єдину і певну ціль, то тут навіть нетреба вангувати, чи як ти там писав - (па тамушто не чем стало крыть).
Я думав що спортивна фракція мтб шників, тих хто реально тренується і поважає спортивну етику, самі закоцайють того хлопця який зробив помилку .. А у вас солідарність в більшому приорітеті, тому я ще раз можу назвати стадо стадом. У шосерів таке не пройшло б , яка б не була дружба але в таких речах підтримкі не знайдеш.
А Трям чітко визначив - дизайнери, програмісти , юристи і ті хто шпилять старкрафт з вечора до ранку. Спробую щось змінити в своїй уяві про аматорський спорт, тому що інших не буде , треба миритися з цими.

Давайте жить дружно!

gylka
Стать:чол

Повідомлення gylka » 3.11.12 11:21

Якщо комусь ліньки читати абзац вище, то ось коротко зміст:

"Ви - немічне стадо лузерів з генетичними травмами. Давайте жити дружно."

п.с.
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.12 11:38

Такі да! Давайте жити дружно.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 3.11.12 13:51

Я думав що спортивна фракція мтб шників, тих хто реально тренується і поважає спортивну етику,
Очень смешно
Расскажи про этику тем, кто не знает как стали олимпийскими чемпионами в 1960 и в 1980 году наши спортсмены... 8-)
Групповая гонка, шоссе....
про 1960 мне рассказывал тренер ( он тогда был с сборной СССР )
а 1980й я уже лицезрел лично ...
( Сухорученко очень уважаю - один лишь месяц провёл рядом с ним (не надо путать рядом и вместе ) на сборах в Терсколе и просто проникся тем как он умел пахать ... :molba: )

Так что вряд ли имеет смысл трактовать мои слова и фразы так, как их понимаешь ты :58: 8-)
Я имел ввиду что мозгов и этики ( в том числе спортивной ) у инженеров \ дизайнеров \ программёров и докторов будет побольше, чем у бывших спортсменов...
p.s. Я сам бывший спортсмен и ко мне это тоже относится.
Мозгов катастрофически не хватает, а насчёт моего плохого воспитания и неэтичного поведения тебе на UAbike могут пару десятков пользователей подробно рассказать :p
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.12 17:31

Ну все понятно,визначити сильнішого унас не вийде.. Давайте шукати красівшого.
І вопше пора вже зібратися в бані і забухать на цю тему, чи будете чекати як льод на Дніпрі стане?)))

Defoe_davids
* *

Повідомлення Defoe_davids » 6.11.12 15:17

тип упал сам и поломал себе велик (хотя упали все трое)
тем еще обиднее, что упал сам
конечно он недоволен
как говориться Шоколад не виноват, пацан к успеху шел, не повезло
а Bus респект - надо людей тормошить и ломать стереотипы
думал наверно что самый сильный, ан нет, всегда есть кто-то покруче, пусть даже с шоссе )))

Крикс

Re: Полемика по Пуще

Повідомлення Крикс » 7.11.12 18:14

Нихрена я не понял. :lol: Этично не этично...
Тошу знаю. Шо он там думал или не думал - только он знает. Он и выигрывал, и проигрывал, но чет не бывало с ним таких расстройств. Ситуация идиотская, если честно. Наверное просто все друг друга не поняли.

ПыСы: Я всегда исхожу из того, что, если не друг, то потенциальный враг и ожидать от него благородства глупо. Большинство думает иначе. Ну и вот... :duma:
Si vis pacem, para bellum.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.12 18:54

Було б непогано ,після кожного повідомлення додавати
- на правах "апа")))

А тема не пішла в потрібне русло... такі не пішла ))

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.12 19:04

А нечего было продолжать выяснения. Тут уже даже мне стало интересно и я начал расспрашивать из-за чего сыр-бор такой между людьми по сути не конфликтными
Si vis pacem, para bellum.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.12 19:16

А нечего было продолжать выяснения. Тут уже даже мне стало интересно и я начал расспрашивать из-за чего сыр-бор такой между людьми по сути не конфликтными
ну дійсно, навіщо продовжувати... Просто перетерпіти, поки хамовита зграя не заспоїться )))
Власне я так і зробив, поки модератор Бантік не приніс сюди всі ці воплі.. )) Потім мабуть дойшло, по голові дали гарненько, і вже ніхто не ненавидть шосерів, мир і злагода .. )))

Ще є питання?

ЯКУТ
* * * *

Повідомлення ЯКУТ » 7.11.12 20:03

Предлагаю к сезону 2013 во избежании конфликтных ситуаций, на трассу гонщиков не выпускать без видеорегистратора :D
- Kellys MAGNUS White 2010 ПРОДАН -
- KTM STRADA 1000-
- UT4UQV -

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 7.11.12 20:34

мне кажется так будет лучше
Предлагаю к сезону 2013 во избежании конфликтных ситуаций, на трассу гонщиков не выпускать
а то в оригинале есть лишнее :)
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 7.11.12 23:40

Предлагаю к сезону 2013 во избежании конфликтных ситуаций, на трассу гонщиков не выпускать
Вот так будет правильно... не?..

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.11.12 00:00

От я кажу, годі вже в піску копирсатися..
У нас на наступний рік вже майже спонсор намалювався (не хочу наврочити, покі що секрет хто) на всю серію змагань 2013, Так що мтб-никам буде де помірятися силами і з шосерами і між собою, якщо будуть реєструватись їхня категорія завжди буде мати місце в шосейних розділках. .. Не думаю щоб ця дурість яка відбулася , вплинула на бажання народу ганятись.
Карочє, із розумними помиримся, а інших на тормозах пробачим.

писи. Що до розділкі " Без носков".
Хтось підкінув дуже цікаву ідею про частину розділкі по грунту. Є така пропозиція для категорії МТБ зробити кусок від перехрестя Гонсалеса, до фініша ПО ГРУНТУ, звичайно це додатковий гемор оргам .. Але джязу від того буде, із запасом..

завтра викладу трек грунтової частини.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 8.11.12 00:10

Ще є питання?
Чтобы другие не совершали ошибок - не обязательно их тыкать в лужу. Сострадание приводит к мужеству, а смирение к превосходству. Весной все докажешь.
Ну а за остальное... Это ж интернеты, кого тут наказывать? Лучше ( ймхо) спросить ребят как их устроит для погонять.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.11.12 00:22

Ще є питання?
Чтобы другие не совершали ошибок - не обязательно их тыкать в лужу. Сострадание приводит к мужеству, а смирение к превосходству. Весной все докажешь.
Ну а за остальное... Это ж интернеты, кого тут наказывать? Лучше ( ймхо) спросить ребят как их устроит для погонять.
ну от ближче до весни і спитаєм, а заодне і реєстрацію прикрутим за 2-3 тижня

а зараз вже мабуть все.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 8.11.12 00:26

а зараз вже мабуть все.
Согласен, тему все прочитали, дальше не о чем. Но тут как модератор скажет ))
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Yaros

Повідомлення Yaros » 27.12.12 12:42

Из циклокросса.
"Going into the final sprint there was a crash — Denuwelaere was sent to the ground after Stybar made contact with him. Stybar crossed the line as first, but was relegated to fourth by officials due to the crash." (декабрь Bpost Bank Trophy Cyclo-Cross at Essen (GP Rouwmoer - Essen)).

Суть: перед финишом завал. Гонщик А пересек финиш первым, но был сдвинут судьями на 4е место, так как был виновником столкновения.

Не знал, что судьи могут принимать подобные решения.
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 27.12.12 14:35

в шоссе такое тоже бывает. кажись в этом году кого-то наказали. за то, что притер к борту соперника. ну и здесь победитель был явно уж не прав:
phpBB [video]

там в конце ролика будет пару раз повтор. за притирание соперника к борту наказывают, за опасное поведение наказывают. если начинается махание руками на ходу - тоже наказывают :)
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 27.12.12 19:48

Ну что ж вы, прям, как дети малые. Поймайте Буса, отпи...найте от души да успокойтесь. А то, блин, мегатонны текста, сопли, слезы, судейство приплели... :p

Yaros

Повідомлення Yaros » 28.12.12 08:29

Спасибо за отличный ролик!

Все правильно спешик сделал! )
А как красиво!
Молодец! )

ЗЫ А говорят - в велоспорте нет симулянтов, типа все суровые парни. Но упавший симулировал так, будто его камаз переехал, а не сам упал.
ЗЫЫ Судя по всему, циклокросс таки вершина проходимости, а не всякие сурли )))
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

Varyat

Повідомлення Varyat » 28.12.12 18:45

Подвезу вам дровишек на ваш кастрик. Я конечно, от спорта далек, в том смысле, что ни разу в гонках не участвовал и не собираюсь, мне просто кататься приятнее, чем доказывать кому-то, как я крут. Ни за кого подписываться не буду, но пара моментов вашей полемики мне непонятны.

Первое - почему гонщик должен выходить на смены со своим конкурентом? Это ж не командная гонка, тут каждый за себя. Не хочешь везти кого-то - отрывайся или уходи назад. Чистая тактика и физуха, никто никому ничего не обязан. Неспортивное поведение - это если ты кого-то намерено толкнул, он упал, до финиша не доехал... Тут можно, конечно, и морду бить... Насчет уступите дорогу, обхожу слева/справа - тоже вопрос... Тебе надо - ты и обгоняй! Это примерно, как по дороге несется "шумахер", моргает мне фарами, давай пропускай, я тут шумахер, а ты говно черепашье, нефиг мне тут мешать моему очаровательному полету. Из-за него мне надо сваливать на обочину, толочься по кочкам, наматывая траву на кардан... Да пошел он нах, этот шумахер. Хай сам по траве обгоняет. Не, если корректоно себя ведет - я пропущу, не вопрос, мож человек куда-то спешит сильно... В кросскантри тропинки узкие, особо не пообгоняешь, может я и не прав, но почему гонец послабее, которому подиум точно не светит, должен терять свое время (он ведь тоже с кем-то соревнуется, кто на его уровне) и спецом уступать дорогу (я говорю "уступать", а не "намеренно мешать проехать" - это ведь разные вещи)? Та же фигня и в лыжах беговых, "лыжню!" - уже анекдотическая фраза... На шоссе я этого не видел, а в других видах спорта и подавно. В мотокроссе, ближайшем родственнике кросс-кантри, этого тоже нету... Смешно оно как-то и очень уж по феодальному: "Дорогу королю!" :). Шо ж это за король (спорта) такой немощный, шо даже себе дорогу проторить не может. А еще спортсмен...
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 28.12.12 21:04

Варят нашо тобі це болото ?
Те що відбувається на лісових гоночках має дуже мало спільного із спортом. Це напів-закритий клюб друзів, які дуже, дуже душевно проводять час з елементами фізичної активності, і лізти посеред них чужій людині - є ознакою тупості і відсутності такту. Свій, хоч в соплях і всраний, буде своїм, а чужий завжди буде чужий. Жувати все це по колу думаю вже не цікаво.

Varyat

Повідомлення Varyat » 28.12.12 23:27

Нікуди я не лізу. То чисто теоретичне питання. Воно конкретно когось із учасників гонки не стосується. У вас розмова йде, я почитав, задумався, запитав... А в ваші розборки я не втручаюся. Чого туди лізти? Я навіть на гонці тій не був присутнім... Це просто моє розуміння свободи особистості в індивідуальній гонці. Просто хочу розібратися, який резон в режимі гонки (а не покатушки з тими самими людьми) поступатися своїми інтересами (виходити на зміни, звільняти проспект для топового гонця і т.д.) в інтересах потенційного конкурента? Мабуть, я не перший на це звертаю увагу. Скажем, в тому ж ТдФ, та команда, яка виграла попередній етап - та й "везе" на наступний день весь пелотон, так прийнято, всі з тим погождуються і питань не виникає, хто сьогодні буде працювати за всіх :), хоча воно й не записано в правилах змагань. Так то ж командна багатоденна гонка, а не індивідуальна одноразова, де кожен сам собі команда і по логіці речей, працює тільки на себе...
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

amers
* * * * *

Повідомлення amers » 29.12.12 11:38

Те що відбувається на лісових гоночках має дуже мало спільного із спортом.
слушай, пиши, пожалуйста, про это почаще. чем больше таких любителей шоссе как ты не попадёт на лесные тропы, тем лучше будет для меня лично. скоро новый год, сделай мне такой подарок 8-)
слабоумие и слабоумие и слабоумие и слабоумие и слабоумие и отвага

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей