А я от собі хочу "поілку", тільки ніяк не зберуся її купити.
Фляга це добре, але по-перше: не завжди коли їдеш в групі, є можливість зупинитися та попити, та на ходу стрьомно теж в групі пити, або дорога напружена, а по-друге: коли навіть їдеш сам, то теж якось влом зупинятися, крутиш до останнього, хочеш швидше доїхати, а на дорозі з автомобілями на ходу теж стрьомно інколи пити. І от я якось так в спеку, їдучи сам, доїхався до того, що довелося робити вимушену зупинку, оскільки і судоми в ногах почалися, і з головою шось не те, і тоді літр води в мене влився на раз-два.
Я звісно розумію, що це я дурень, що облом докладати зусиль для того, щоб попити, але оскільки я вже такий, то щоб хоч якось зберегти своє здоров"я/суглоби треба купити якось цю "поілку" та посьорбувати періодично на ходу :^:
Ну можливо при активному педалюванні і складно буде сьорбати, але я не спортсмен, сильно на ганяю, то гадаю, що проблем з цим особливих не буде
2 бантик А где такое купить? Или это самопал?
+1
мне не нравится эта экспедиция, мне не нравятся эти матросы. и вобще... что? да! нет! мне вобще ничего не нравится, сэр! (с) капитан Смоллет