воистину! а то давеча когда стало нечем крыть, одну темуПусть крутится...счетчик просмотров темы![]()
Весной увидишь, как Вася Капущак округлит тебя на любой кантрийной трассе, возможно даже дважды, если кругов будет 6 или 7.Весною зустрінемся. Тренуйтесь хамячькі
Витя, так этож спецом, там шоссеров нет, можно накидать по полной. Хотели бы закрыть - так бы и было.спрятали маме под подол
Я сидів і думав в чому моя провина.Витя, так этож спецом, там шоссеров нет, можно накидать по полной. Хотели бы закрыть - так бы и было.спрятали маме под подол
Ждем тему "преферансВСшоссе", че...
http://www.situation.ru/app/rs/spor.htmУ тебе в підписі щось про українську було. Правильно зробив, що прибрав.
Ну честно говоря я тоже не понял
І тут на фініші почалося... ми прівізлі шосера на втаройє места... Он ні должен тут бить і блізка, далі куча всякої образливої фігні про яку згадувати не хочеться
ВСЕ ЦЕ Я ЧУВ і мав ковтати. тому що знаходився на чужому полі , і весь час думав про то. - в чому я винен. Якщо все було без порушень.
Модер ничего править не будетЯ тут, я весь ваш,
можна ніжками, можна по всякому..модер потім підправтить.
то це трішкі ображає рівень змагань і їх учасників. Аматорський спорт - це справжній спорт в якому є все, ця ситуація теж підкреслює відношення учасників їх ревність і не байдужість. Булоб жахливо якби учсникі с дебільними посмішками долали дистанцію тількі заради того щоб подихати повітрям і послухати пташок(без урахування часу)Ну и ещё - когда бывшие спортсмены начинают вступать в полемику ) гоняться) с любителями ( не имеет значение вид спорта ) то мне кажется это слегка убого
?ибо поступил ты некрасиво.
Не треба розпалювати ворожнечю, і підло маніпулювати людьми, .
наличие буйного воображения не свидетельствует о соответствии действительности основанных на нем предположений.Ну тіпа я здогадувався що ця гілка присвячена мені..
ах вот оно что... оказывается, создание ветки "Ылитный велоспорт vs быдлофутбол" завязано на Бусе в пущеЯ вже і забув про ту гоночку. коли в понеділок вспливає Вуду із темою "на живця" дістає мою скандальну тему про футбол і паніслась .
...
Я відразу зрозумів для чого вона.
ця тема і спитав про те якими комплексами страждає Вітя.
вангую два варианта:Питання . хтось може мені пояснити. - ЗА ЩО? Що я порушив ?????????????????
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей