Полемика по Пуще

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
mr.smith
* * * * *
Стать:чол
Re: 20 жовтня 2012 велоперегони "Пуща осіння -2012"

Повідомлення mr.smith » 24.10.12 12:30

кройте тему пока дартаньяны не перебились)

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 24.10.12 12:30

Пусть крутится...счетчик просмотров темы ;) :crazy:
воистину! а то давеча когда стало нечем крыть, одну тему спрятали маме под подол похоронили в жу.

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 24.10.12 12:31

Весною зустрінемся. Тренуйтесь хамячькі
Весной увидишь, как Вася Капущак округлит тебя на любой кантрийной трассе, возможно даже дважды, если кругов будет 6 или 7.
То, что было в субботу, к кантри не имеет вообще никакого отношения.

ну и МТБ дисциплины простираются далеко за пределы КК

ну и минуту ты уже пообещал, правда не уточнил, кому. если лидеру в общем зачете, то интересно будет посмотреть
Востаннє редагувалось 24.10.12 12:35 користувачем vile.gnus, всього редагувалось 2 разів.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.10.12 12:33

Бандерлоги (с)
Зображення
Востаннє редагувалось 24.10.12 12:46 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 24.10.12 12:47

спрятали маме под подол
Витя, так этож спецом, там шоссеров нет, можно накидать по полной. Хотели бы закрыть - так бы и было.
Ждем тему "преферансВСшоссе", че...
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

screw
* * * *

Повідомлення screw » 24.10.12 13:04

Обидно, что шоссе теперь путают с ФГМ, ребята, если вы сталкиваетесь с неадекватами, то это прежде всего неадекваты, а специализация тут совсем ни при чем. :yes

Vadim Bus

ВадимБус на пуще

Повідомлення Vadim Bus » 24.10.12 14:14

спрятали маме под подол
Витя, так этож спецом, там шоссеров нет, можно накидать по полной. Хотели бы закрыть - так бы и было.
Ждем тему "преферансВСшоссе", че...
Я сидів і думав в чому моя провина.
ось вам післягонковве євангенліє від мене.

під час гонкі було не так багато цікавого. тому що вибір стратегічних рішень в моїй ситуації обьмежувався лишо двома.
Перший . знайти шпарину на вузькому місці там де "автор" не встигне вискочити за мною прибавити 10 км в час і відїхати. це все за 4-5 км до фінішу.
враховуючі те що той хто їхав перший мав бути втомлееним. я спробував відїхати але невдало . досвіду тримати швидкість по грунтам нуль. мене кидає по дорозі .
Залишається сидіти позаду і чакати коли хлопці втомлять одне одного атаками потім сісти на колесо свіженькому і виграти у обох. власне штурханина була ддо фінішу за 2 км.
Як пацани попадали я не поняв. я теж сидів дуже близько зліва готовий до фінішної аткі. впали не хіло труснуло по голові . Побачив уже як "автор" біжить з веліком , ну встав догнав фінішнув.
ПІсля гонкі дякував Богам що падіння нас зупинило. На фінішній прямій яб вклав обох і собі напевно щось поламав би, бо я не звик фінішувати в хащах.

І тут на фініші почалося... ми прівізлі шосера на втаройє места... Он ні должен тут бить і блізка, далі куча всякої образливої фігні про яку згадувати не хочеться
ВСЕ ЦЕ Я ЧУВ і мав ковтати. тому що знаходився на чужому полі , і весь час думав про то. - в чому я винен. Якщо все було без порушень.
Я вже і забув про ту гоночку. коли в понеділок вспливає Вуду із темою "на живця" дістає мою скандальну тему про футбол і паніслась . і тут все це підхоплює зграя..... тема яка зараз плаває у ЖУ (від якого я відписався. І це після того як ми з ним дуже дружньо размо в приватних повідомленнях обговрювали мій новий говно-байк. :duma: Я відразу зрозумів для чого вона.
ця тема і спитав про те якими комплексами страждає Вітя. срач дійшов до того що якийсь блазень почав мене відверто ображати і тему знесли.. Ну думаю і слава Богу ..

Коли вспливають сльозні записи "автора" (не знаю як звати. Тоша) там такий кампот шо на голову не налазить. причому підтриманий такими самими як і він... Питання . хтось може мені пояснити. - ЗА ЩО? Що я порушив ?????????????????
І саме головне позиція модератора .. НАВІЩО ТЯГТИ СЮДА ТІ ВОПЛІ..
Питання до модератора . і до організаторів гонкі - чи прикрасили останні пару десятків повідомлень післявкусійййє після цього прекрасно проведеного заходу????????????????????
Востаннє редагувалось 24.10.12 14:24 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Malinka
* * *
Стать:жін

Повідомлення Malinka » 24.10.12 14:24

Дайте мне права модератора =@ })

Мужчины, угомонитесь :friends:

Angel
* * * *

Повідомлення Angel » 24.10.12 14:25

У тебе в підписі щось про українську було. Правильно зробив, що прибрав.
Зображення
Как пагодка в Маскве? (ц)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.10.12 14:34

У тебе в підписі щось про українську було. Правильно зробив, що прибрав.
http://www.situation.ru/app/rs/spor.htm
пан начитався літіратури? чи буде по темі віщати?

Angel
* * * *

Повідомлення Angel » 24.10.12 14:53

Ти про ваш срач? Цю "тему" вичерпано. Порушення правил не було, а позиція дописувачів з приводу морально-етичної сторони питання зрозуміла і навряд чи зміниться.
Как пагодка в Маскве? (ц)

mr.smith
* * * * *

Повідомлення mr.smith » 24.10.12 15:49

...и отберут медаль у буса яко у ленса. лет через семь :)

Volk
* * * *

Re: ВадимБус на пуще

Повідомлення Volk » 24.10.12 16:02

взрослые люди, но ка дети из-за любительских соревнований :dash2:
"...ну лескус тільки з кузовом..."
192911918

Vadim Bus

Re: ВадимБус на пуще1

Повідомлення Vadim Bus » 24.10.12 16:26

Я ЦЮ ТЕМУ НЕ СТАРТУВАВ. ЯКЩО ВИ ПОВАЖАЄТЕ СВОЇ ПРАВИЛА ТО ВИДАЛІТЬ ЇЇ БУДЬЛАСЬКА І НЕ РОЗПИСУЙТЕСЬ В СВОЇЙ ІМПОТЕНЦІЇ

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 2.11.12 22:08

І тут на фініші почалося... ми прівізлі шосера на втаройє места... Он ні должен тут бить і блізка, далі куча всякої образливої фігні про яку згадувати не хочеться
ВСЕ ЦЕ Я ЧУВ і мав ковтати. тому що знаходився на чужому полі , і весь час думав про то. - в чому я винен. Якщо все було без порушень.
Ну честно говоря я тоже не понял :duma:
Но это как раз один из тех моментов, из-за которых я больше не хочу проводить соревнования.. :bad:
p.s.
Регулярные физические нагрузки сильно подавляют интеллект и умственные способности ( с )
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.11.12 22:37

Я тут, я весь ваш,
можна ніжками, можна по всякому..модер потім підправтить :friends: .

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 2.11.12 22:53

Я тут, я весь ваш,
можна ніжками, можна по всякому..модер потім підправтить :friends: .
Модер ничего править не будет

Тему зря спрятали - пусть все орги будущих соревнований читают и думают хотят ли они что-либо организовывать ( это ответ на твой вопрос )

Чего до тебя докопались я так и не понял - наверное надо было ещё на финише фонарь подвесить тем, кто распускал язык 8-) и кто не понимал, какое ты сделал одолжение, на выходя вперед :robot:

Чего ты начал выносить свои суждения по трассе КК я тоже не понял :duma: - сам же сказал, что ты никогда не ездил

Ну и ещё - когда бывшие спортсмены начинают вступать в полемику ( гоняться) с любителями ( не имеет значение вид спорта ) то мне кажется это слегка убого - - ну типа в своё время не получилось на пьедестале постоять или получить корочку, так теперь пытаются наверстать :o :empathy
Зображення

Vadim Bus

Re: СрачЪ по Пуще

Повідомлення Vadim Bus » 2.11.12 23:30

Я знову не розумію цю гру.
До чого тут оргі? Все проведено бездоганно, на дуже класному рівні.
Був елемент неспортивної поведінки який можна списати на емоції і забути про те.. Добре, захотілося хлопцю написати оповідання, ну написав, його підтримали хтось зробив зауваження (до речі тема мтб-шосе вже там була підігріта) . Але навіщо це продовжувати тут?. Тим більше, з подачі модератора цього ресурсу.
З приводу того що колишній спортсмен - не спортсмен, про самоствердження на аматорських перегонах.
Не згоден, аматорський спорт для того і існує щоб бути стимулом для тих хто прагне розвитку, це класний стиль життя, це постійна боротьба із собою. На шосе є свій ЧУ любительській , там майже всі "хтось" там немає випадкових людей, всі тренуються дуже багато, перемагають найсильніші і їм за те повага і слава. Там змагаються люди для яких не закінчився спорт із закінченням перспектив в спорті вищих досягень.
Коли ти говориш
Ну и ещё - когда бывшие спортсмены начинают вступать в полемику ) гоняться) с любителями ( не имеет значение вид спорта ) то мне кажется это слегка убого
то це трішкі ображає рівень змагань і їх учасників. Аматорський спорт - це справжній спорт в якому є все, ця ситуація теж підкреслює відношення учасників їх ревність і не байдужість. Булоб жахливо якби учсникі с дебільними посмішками долали дистанцію тількі заради того щоб подихати повітрям і послухати пташок(без урахування часу)
Про трасу був неправий, пісок це для шосера вигадана перешкода яка виглядає не логічною і не зрозумілою.

Ще раз підкреслюю. Не треба розпалювати ворожнечю,і підло маніпулювати людьми, особливо в таких випадках як цейі всі знайдуть спільну мову.

Glam
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення Glam » 2.11.12 23:41

О, тему выпустили из карантина...

2Бус.

Чего ты хочешь добиться своими постами? Чтобы тебя считали белым и пушистым? Так этого не будет, ибо поступил ты некрасиво. Не правила нарушил - а чисто по-человечески некрасиво поступил. И если регулярные тренировки еще не доели мозг - то, немного подумав, ты сможешь понять, почему...

А вот чего хочет Трям я вообще перестал понимать...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.11.12 23:44

ибо поступил ты некрасиво.
?

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 2.11.12 23:48

Не треба розпалювати ворожнечю, і підло маніпулювати людьми, .
:robot:

Отчёт вообще то не о обо мне, а о тебе

Если ты не понимаешь ( делаешь вид) почему спортсменам ( если ты в молодости выполнил хотя бы КМС, то смешно обещать привезти минуту тем, кто шпилил в это время в warcraft ) стыдно выходить на старт на гонках, где *гоняются* инженеры - программисты - дизайнеры, то я тебе ничем не могу быть полезным :p

Ну а кто там не выходил на смены, а кто не хотел пропускать - это уже вопрос г и п о т е т и ч е с к и й
( мне за такое в своё время старшие на подъёме просто стукнули по манетке задней перекидки и я выбыл из игры )
Ты не был обязан и говорить о этике на гонках такого уровня просто смешно :roll:

Тем более что это не командная гонка и не против ветра в голом поле....

2 Glam
Тему не *выпустили* - её снесли непонятно зачем пока я пытался удалить офисную синеву со своей кожи под жарким солнцем ...
p.s. Поздравляю с окончанием *срока* :mosking:
...лет 10 назад (когда я ещё был молод и глуп ) и расстраивался по поводу того, что один из старших тренеров меня поимел, а второй тупо кинул я услышал от замечательного человека ( IVA) фразу, которая стала для меня ключевой на последующие 20 лет ( ещё лет 5 мне понадобилось, чтоб до меня дошло, что это не предположение, а аксиома )
*Спортсмена куда ни целуй - везде ж о п а*
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 2.11.12 23:56

Все зрозумів.. Ушол на тренірскуйю работу ....
Зображення

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 3.11.12 00:02

Лучше бы ты писал по-русски, чем пытался изображать невесть что своим суржиком ( который к албанскому ближе, чем к украинскому )
Зображення

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 3.11.12 02:07

Ну тіпа я здогадувався що ця гілка присвячена мені..
наличие буйного воображения не свидетельствует о соответствии действительности основанных на нем предположений.
Я вже і забув про ту гоночку. коли в понеділок вспливає Вуду із темою "на живця" дістає мою скандальну тему про футбол і паніслась .
...
Я відразу зрозумів для чого вона.
ця тема і спитав про те якими комплексами страждає Вітя.
ах вот оно что... оказывается, создание ветки "Ылитный велоспорт vs быдлофутбол" завязано на Бусе в пуще :crazy: до этого ж гадал о связи на кофейной гуще... мог лишь предполагать случайное совпадение (или знание) о временной нетрудоспобности на форуме отсутствии главного банщика, а здесь в действии масонский заговор против Буса... да шерлок холмс и пациенты палаты № 6 нервно курят в сторонке, такого не мог предположить даже в самых смелых эротических фантазиях, эвона как! :inlove:
Питання . хтось може мені пояснити. - ЗА ЩО? Що я порушив ?????????????????
вангую два варианта:
1. потому что позволяешь себе прямо или косвенно хамить на форуме неограниченному кругу лиц, открыто плевать в колодцы, из которых ранее пил или пьешь.
2. ты гений, а у них всегда тяжелая судьба в обществе "лАхов, лузеров, бандерлогов" (цитата от Vadim Bus) и прочей мешающей жить шелупони, такой уж крест, или нести его дальше, или убиться об стену.

АРХИП
* * *

Повідомлення АРХИП » 3.11.12 08:50

phpBB [video]
Дорогу осилит идущий.

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей