Дякую за "роздуми". Вони для мене правда дуже корисні.До речі, про шару...
А педалі на велосипедах які будуть - топталки чи контактні з накладною пластинкою, щоб можна в звичайних тапочках їздити і в тапочках з шипом? Можна й прокат взуття організувати - лижі ж роздають з тапочками...
Все-таки, в контактах підйоми даються легше... Так, просто роздуми...
А оце, пане МасудА оце, пане Трутень, хотів запитатися, як зі своїм ровером приїжджати, то чи пан має місце де його ставити, або свій ровер проносити не можна через корпоративну політику пансійону?
Начебто по карті не дуже далеко до Буковеля???А оце, пане Масуд, хочу навернути Вас пару постами вище, де я щиро запрошував всіх разом з своїми котиками, песиками, веліками та масажистками до себеА оце, пане Трутень, хотів запитатися, як зі своїм ровером приїжджати, то чи пан має місце де його ставити, або свій ровер проносити не можна через корпоративну політику пансійону?
А де поставити- так по при високий клас оформлення шале я стараюсь зберегти просту атмосферу домашнього затишку, тому ровер як і вдома можна поставити і в коридорі, і на кухні, і в кімнаті, і на антресолях, і під сходами
http://www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/vor ... es/truten/
Це Буковель недалеко від "Трутня"!!!Начебто по карті не дуже далеко до Буковеля???
...під час укатки?Але чого тоді пхатися в "Трутень"? Максимальна укатка настає при мінімумі комфорту...
ПочинаюПочинайте вже...
И третья пара куплена :Scott Scale 70 М и Scott Scale 70 L
Scott Aspect 40 XL и Scott Aspect 55 disk M
80-120-160/деньА какая ценовая "вилка" будет,на миленькие Скотты,и не миленькие Харо?
Кілька цьогорічних фуел-ексів бачив на весняних Дубках, правда, з EVO-лінком, тобто то були сьома чи восьма модель, які значно дорожчі...А в мае планирую пару TREK Fuel EX 5.5![]()
Тогда можно будет и на базу съездитьА в мае планирую пару TREK Fuel EX 5.5
Спасибо Varyat-у
Розраховую на коментарі.При бажанні відпишуть свої враження в цю тему...
Да и я так думаюВ гораздо худшем. В Дубках люди на своих велах гоняли.
Залог и вывесить прейскурант на запчасти и ремонт на всеобщее обозрение :^:хочется быть готовым и предотвратить хоть какие-то потери.
Может есть соображения?
Прейскурант-очень убедительнои вывесить прейскурант на запчасти и ремонт на всеобщее обозрение :^:
Велокамеры... ;-)Можно предположить, какие запчасти и узлы включить в список как наиболее уязвимые?
Включаю в вартість прокату ;-);-)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей