Передня перекидка 2-10. Негідник

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
falconkamitos
* * * *
Стать:чол
Передня перекидка 2-10. Негідник

Повідомлення falconkamitos » 5.12.14 13:35

Хочу розповісти про одним неприємний випадок та одну непорядну людину.
Продавав і продаю http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 0&t=143408 передню перекидку. Подзвонив покупець, сказав, що знайшов на форумі моє оголошення і хоче купити. Не торгувався. Представився Борманом (!) Миколою з міста Харків. Спитав про форму розрахунку. Я запропонував йому перекинути умовлену суму на мій моб.№ Київстару, у відповідь Борман сказав типу "а якщо ти мене кинеш?". Справедливо. Тоді я запропонував наложний платіж Новою поштою. Домовились. Всі витрати за пересилку Борман взяв на себе. Я запакував перекидку і відправив Новою поштою.
Проходить кілька днів і мені приходить смс, що отримувач (Борман) не забирає посилку і через кілька днів Нова пошта почне нараховувати пеню за її зберігання. Дзвоню Борману і запитую чому він не забирає посилку-відповідає мені, що в курсі про ситуацію, але він виїхав з Харкова і не може поки забрати посилку. При цьому Борман попросив, щоб я сходив на Нову пошту і написав заяву для знаття наложного платежа, а він, у свою чергу, якнайшвидше скине мені гроші на моб. № Київстару. Я, як людина, котра дотепер не мала проблем з покупкою-продажем різних товарів на форумах і спеціальних сайтах та переконаний у порядності нашого брата (велосипедистів-форумчан ВелоКиїва) пішов на Нову пошту та написав заяву про зняття наложного платежа. Одразу повідомив про це Бормана, який ще раз запевнив мене, що поповнить мій моб. рахунок зранку наступного дня.
Наступного дня Борман цього не зробив. Одночасно мені дзвонять з Нової пошти і попереджають, що пеня за зберігання перекидки все збільшується. Я (може, як наївна людина) почекав ще пару днів і потім вкотре дзвоню Борману та повідомляю про неоплату ним коштів за перекидку, пеню і про те, що він не забрав перекидку. Ця істота тепер вже з хамським тоном повідомляє мені, що перекидку вона забрала, гроші на Київстар скинула. Я говорю, що гроші не надходили, на що Борман сказав типу "разбірайтєсь самі са сваім Кієвстарам я нічєво нє знаю" і кинув трубку. Я одразу йду на Нову пошту і дізнаюсь, що перекидка не забрана.Тоді пишу заяву про поверенння перекидки, сплитивши при цьому за доставку і пеню за зберігання.
Потім дзвоню Борману і наївним голосом питаю чи забрав він все таки перекидку. Борман відповідає ствердно. Тоді я повідомляю йому, що я вже написав заяву про поверенення мені назад перекидки і питаю навіщо він весь час мені брехав і що я тепер змушений платити за його безвідповідальність. Борман, розгубившись сказав, що радий за мене і кинув слухавку.

Хто знає такого собі Миколу Бормана з Харкова чи його аккаунт на цьому форумі дайте мені знати. Можете діяти самі!

Тому, дорогі форумчани-велосипедисти, закликаю вас не бути наївними при покупці-продажу різноманітних товарів, велодеталей та ін. Остерігайтесь шахраїв та просто непорядних людей. Після вищезазначеного випадку, який для мене завершився відносно вдало (я втратив лише трохи більше 100 грн.) моя віра у те, що серед велосипедистів, а особливо серед людей, що є на велофорумах немає бидла та покидьків, похитнулась. Бажаю всім чесним форумчанам вдало перезимувати та дочекатись теплих весняних деньків для початку повноцінного нового велосезону 2015!

Ichbin Dubist
* * * *

Re: Передня перекидка 2-10. Негідник

Повідомлення Ichbin Dubist » 5.12.14 14:06

Тавариш.

Наївність то такий недолік який зазвичай із віком зникає.

Welcome to life.
"...ein Licht erhellt den Horizont erheb´ den Blick zum Morgengrauen.." (c) Der Prager Handgriff

bigvlad
* *

Повідомлення bigvlad » 5.12.14 15:16

Ну я так давно перестал отправлять без предоплаты в размере стоимости доставки в обе стороны.
Не хотят платить - значит не мой покупатель. За то я сплю спокойно.
Всем рекомендую так как наложка людей сильно разбаловала.

falconkamitos
* * * *

Повідомлення falconkamitos » 14.12.14 11:46

Він виявився цинічним покидьком!

alexandrxxl
* * * * *

Повідомлення alexandrxxl » 1.2.15 23:02

Да не то слово , ведь этот Борман мог прийти забрать даром перекидку , заплатить 15 гривен за доставку и тогда этой темы тут бы не было .

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей