ТА шош такойє, у всіх зима чи що??????????????????????????Мамадарагая, какое гипертрофированное чувство собственности...нехай не лізе в мої теми із своїм "спамом"а дакументики на право собственности покажешь?
Ты спросил про пену - "человек" ответил, по теме замечу ответил и немного порассуждал, а ты сразу перешел на грубый тон и начал хамить, теперь строишь из себя жертву обстоятельств, фу.
Пояснюю ще раз. Я не питав нічиєї думки про АКТУАЛЬНІСТЬ ЗБІРКИ КОЛЕСА САМЕ В ТАКИЙ СПОСІБ, Я НЕ ПРОСИВ НІКОГО РОЗПОВІСТИ МЕНІ КИМ Я НАСПРАВДІ ХОЧУ ВИГЛЯДАТИ АБО БУТИ, З ЦИМ ДИСКОВИМ КОЛЕСОМ В ТОПТАЛКАХ.
Питання було конкретним а не розмитим. Решта галімий синій флуд.
І останнє, коли мені зробили зауваження, не писати нічого в темах синього, (нічого- це абсолютно нічого) , я не писав нічого в темах синього (бож бурна фантазія синього може зачепитися за що завгодно на рівному місці).
Вова, твоя думка є дуже цінною, жертву я з себе не корчу, читай уважно
синій пише
Ла.Пы. Одного не могу понять.
Зачем ему диск, если он использует "топталки". Тобто це нормально ????? ЗА таке нах не посилають ???
Для того, "чтобы казаться, а не быть таковым..." А це нормально????? , це вже дабл нах !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да, это и не диск, а обычное колесо с обтекателем. ОТ яке тобі діло, якщо ти навіть не знаєш як воно буде зібрано?????????????????????????????????
Жесткости на втулке все равно не будет. Ги. Колесо вже збрано і жосткасть есть.
Колесо будет играть на спицах, как обычное спицованное колесо.
Настоящее дисковое колесо собирают из секторов, которые, в свою очередь собирают из трех узлов. От даю 100% що він не знає як збираються дискові колеса, тому що відцентрувати неспицоване колесо дуже і дуже важко, і мало хто може в деталях викласти цей процес. Мабуть тому такі колеса і коштують більше як 1500-2000 у.е.
И клеят сектора между собой жестко.
Питання ще є?