Я допустим на экономическом факультете Шевы учусь, хранить негде, думаю с руководством поговорить на эту тему.
Кстати, кто со стутдгородка Шевы - отзовитесь. Может покатаемся.

не знаю как сейчас, а в мою бытность в шевченке были не только вахтёрши, но и охранники из какой-то охранной конторы.На гавканье вахтёров забей.
Раньше в подвале держал, сейчас его закрывают, ремонт.. Где держать то нашел, но хочется, чтоб у всех была такая возможность. Да и поудобней чтоб было.Поговори с Валерой, можно держать байк в подвале, если договориться. Я же свой ставил в комнате: Павловна была недовольна, сосед тоже, но никаких конкретных действий ни от кого не последовало.
Спасибо. Не получиться на местном уровне - будем и так пробывать.Крч, суть така: треба писати ректору, інакше діла не буде. Я часто буваю у друзів з Шеви - більшість таки в кімнаті біля\під ліжком зберігає, або примудряється в загальному коридорі до батареї пристібати. Імхо - взагалі не варіант(((
Тому пиши клопотання виділити велокімнату + велопарковку біля входу, щоб в полі зору вахтерів чи охорони.
Нижче публікую зразок складений Асоціацією велосипедистів Києва, думаю розберешся:SpoilerShowЗразок заяви до ректора/директора щодо встановлення велопарковки
Ректорові Національного педагогічного
університету імені М. П. Драгоманова
академіку НАПН України
проф. Андрущенку В.П.
студента(-ки) __ курсу Інституту _________
(Прізвище, ім'я, по-батькові в родовому відмінку)
Заява
Прошу розглянути можливість встановлення стаціонарної велопарковки біля прохідної університету (чи іншого зручного місця, що охороняється).
В зв’язку зі стрімким зростанням приватного автотранспорту затори на дорогах стають невід’ємною частиною пересування в місті. В свою чергу це збільшує часові та матеріальні витрати на дорогу. Натомість сприятлива для велосипедистів інфратсруктура може позитивно вплинути на становище що склалося: велостоянка, що охороняється, може бути посильним вкладом нашого університету в розвиток міста Києва та покращення якості життя!
Використання велотранспорту дозволяє значно швидше дістатися до місця навчання й не стояти в заторах. Також це сприяє формуванню здорового способу життя, піднімає тонус та укріплює роботу нервової та серцево-судинної систем. Особливо варто зазначити користь від поїздок на велосипеді для студентів що страждають на гіподинамію й займаються малорухливими видами діяльності.
Така практика давно поширена в усіх європейських країнах та студентських містечках по всьому світу. Часто вона підтримується навіть на державному рівні (Голландія, Німеччина, Франція, Данія і т. п.), так як це екологічно чистий вид транспорту що сприяє національному здоров’ю всіх громадян.
Прошу з розумінням поставитися до мого прохання. Зразок (ескіз) велопарковки додається. (опціонально)
__._____________. 2013 Прізвище Ім’я __________________ підпис
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей