Вадим, я хз, свідком не був, але в любому випадку те що тоді понаписували з усіх сторін можна списати на емоції (причому зараз пофіг хто реально неправий), вже пройшов не один місяць, охолонь... От просто "проїхали" цю тему і забули.
Саша я знаю твою невиліковну травму . Постійно тебе дєдушкі шоссери на говногоночках опускають, співчуваю... Мабуть вони тренуються так як требаслушай, пиши, пожалуйста, про это почаще. чем больше таких любителей шоссе как ты не попадёт на лесные тропы, тем лучше будет для меня лично. скоро новый год, сделай мне такой подарокТе що відбувається на лісових гоночках має дуже мало спільного із спортом.
Та судячи з підбору слів не схоже що охолов і висновки, підозрюю, зробив неправильні... ну, справа твоя. Більше не пишу.Гілка я охолов вже давно, і зробив собі висновки
Я тоже самое хотел только что написатьЄдиний варіант - зробити матч-реванш весною, після того як всі в цій темі розібрались хто є хто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. То буде показово і зніме всі претензії. Весняну гонку постараюсь вже не пропустити. Хай переможе сильніший, кмітливіший, спритніший - здається так в спорті прийнято
.
Як добре, що я не гонщик і можу голити тільки лице. Інтимні стрижки на ногах - то не для менеІ іще. Ледве не забув. Я не хочу ганятися поряд із тими у кого не бриті ноги.)))))
Варят , ти казав що вивчив тему, а сам вапше не в темі ,Як добре, що я не гонщик і можу голити тільки лице. Інтимні стрижки на ногах - то не для менеІ іще. Ледве не забув. Я не хочу ганятися поряд із тими у кого не бриті ноги.)))))
.
При тому до шосерів я нормально ставлюся. Як і до їхніх умовностей, типу поголених ніг та білих шкарпеток. Люди, як люди. Мають свої заморочки, поважають свої традиції. Якщо вони в такій же мірі поважають і мої традиції, коректні та тримають слова - но проблем.
Ну шоб довго то ні, а в ПУщу і назад просто спокійним матрасом. Дорога суха.Офтоп, Вадим ты сейчас катаешься по НО ?
Та, тролити і я можу, то просто і банально. А от обійти на дистанції молодняк мені вже мабуть не вдастьсяя вже стотридцятьпяте повідомлення тупо тролю мтб. шників посилаючись на їх примітивні образи
Бус считает , что Глам па законамБус считает, что троллит мтбшников. Мтбшники считают, что троллят Буса. Варят считает что все серьезно...
ради этого акта и живешь? честолюбивый малец...цьомать любова пабедителя пари в жопку.
Дык посмотри чо ты несешь... Тут и мтб шников нет никого какой-то монолог грязи.Хоботов, єто мєлко ! (с)
Дімон тобі не личить, їй богу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей