Покупка першого велосипеда, прошу поради по Ranger Magnum

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Petros
*
Покупка першого велосипеда, прошу поради по Ranger Magnum

Повідомлення Petros » 18.5.12 19:17

Привіт всім!

Збираюсь купити велосипед, основні завдання - їздити на роботу, прогулянки Києвом, часом виїзди за місто на 1-2 дні.
Оскільки не дуже хочеться віддавати мінімум 4000 за річ, яка буде проїжджати вдень по 20 км рівною дорогою, зупинився на Ranger Magnum (1685 грн) :
Spoiler
Show
Зображення

Размеры: » 17 Рама: Hi-Ten, место для крепления фляги
Скорости: 18
Манетки: Shimano RevoShift 6T
Обод: HJC DA-16, алюминиевый, двухстенный 26.
Покрышки: Duro HF-827B, 26.х 1,95
Тормоза: APS-203SG сталь, 110mm
Руль: King Tech, сталь 560мм, покрытие сатин
Вынос: King Tech, сталь 100мм, покрытие сатин
Седло: Comanche Comfort
Подседельный штырь: King Tech, сталь. 25,4 х 300мм
Зажим подседельной трубы: Aлюминиевый 31.8mm
Оскільки інформації та відгуків про нього досить небагато, прошу вашої думки щодо такої покупки, враховуючи мої задачі та потреби :)
Також буду вдячний за поради щодо інших альтернатив, враховуючи БУ за невеликі гроші.

Наперед дякую!

MaD_CameL
Стать:чол

Re: Покупка першого велосипеда, прошу поради по Ranger Magnu

Повідомлення MaD_CameL » 18.5.12 19:28

низькоякісний макет велосипеда
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Petros
*

Повідомлення Petros » 18.5.12 19:52

Тобто це те саме що ардіс чи азімут? Чи commanche все ж таки кращий?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.5.12 20:00

те ж саме що азімут, ардіс, океан, і ще добра сотня назв для ашанбайків
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Petros
*

Повідомлення Petros » 18.5.12 20:08

ясно. ну що ж, хоч і розчарували, але дякую! :)
продовжу пошуки пристойних БВ варіантів

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.5.12 20:09

як грошей мало, то це єдиний варіант. бо пристойні велосипеди мінімум 3-3.5 тис коштують.
тільки потрібно розбиратись трішки, щоб зрозуміти. чи той вживаний в належному стані

Shtativ
* * * *
Звідки:Киев, БорщагоFFка, шестой бархан слева от третьей канавы

Повідомлення Shtativ » 19.5.12 23:14

Привіт всім!

Збираюсь купити велосипед, основні завдання - їздити на роботу, прогулянки Києвом, часом виїзди за місто на 1-2 дні.
Оскільки не дуже хочеться віддавати мінімум 4000 за річ, яка буде проїжджати вдень по 20 км рівною дорогою, зупинився на Ranger Magnum (1685 грн) :
20 км в день плюс выезды за город - достаточно, чтобы ушатать такую болванку вусмерть за один сезон. Километров черзе- 100-200 (то есть через 1-2 недели) в нем начнет что то стучать, булькать, потрескивать... Сначала оно в принципе подкручивается, а потом в принципе задалбывает (походы к стоматологу в веломастерскую тоже стоят денег - еще плюс 200-300 грн). Вот и посчитай, что лучше - выбросить 2000 грн за год или отдать 4000 грн за вещь, которая будет ездить.
ну вот почему, если как следует промочить ноги - то отказывает горло, а если как следует промочить горло - то отказывают ноги?
"Gib mir mein Fahrrad zurück!"

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 20.5.12 19:03

Хлопці в мене така проблема.Я давно хотів купити собі велосипед і накінець це зробив.Раніше у мене небуло вєліка,і в цих всіх ділах велосипедних я був (є) повним чайником.Короче пішов вибирати вєлік з сестрою,так як вона зі своїм чоловіком недавно взяла собі 2 вєліка то продавець обіцяв зробити суттєву знижку.Мені дуже приглядівся один велосипед але продавець сказав шо він буде на мене замаленьким,але я мудак не придав цьому ніякої уваги,дуже вже мені велосипед приглядівся.Короче я його купив за 2000 грв. вєлік avalanche 3 0
Зображення
продавець підняв мені сідло на максимум і попередив шо вище його піднімати не можна бо інакше рама в одному місці може обламатися
Зображення
поїздивши на ньому тиждинь я зрозумів шо він на мене явно замаленький,коли я витискаю педаль до низу то у мене все рівно зігнуті ноги в колінах,короче мала ростовка :( тим більше я замітив шо на ньому є жіночий знак :
Зображення
зі вписаною буквою m тоість розмір вєліка напевно шо емка ,а у мене ріст 1.87 Короче питання,реально просто докупити довше сідло,чи це недопоможе і мені потрібно міняти велосипед???

Shtativ
* * * *

Повідомлення Shtativ » 20.5.12 20:25

Короче питання,реально просто докупити довше сідло,чи це недопоможе і мені потрібно міняти велосипед???
Тобі треба не довше сідло, а довший підсидельний штир. По-перше, якої в тебе він штатної довжини? По друге, ризик зламати той самий вузол з більш догим підсиделом все одно є. По третє, крім висоти, рама більшого розміру має більшу довжину, а це при рості 187 може мати досить важливе значення.
Краще вибрати велосипед з меншою знижкою, але який підходить за зростом - відразу усі питання відпадуть.
продавець підняв мені сідло на максимум і попередив шо вище його піднімати не можна бо інакше рама в одному місці може обламатися
Бачив, що за зростом не підходить, і все одно втюхав... Гарний продавець....
ну вот почему, если как следует промочить ноги - то отказывает горло, а если как следует промочить горло - то отказывают ноги?

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 20.5.12 20:49

Тобі треба не довше сідло, а довший підсидельний штир. По-перше, якої в тебе він штатної довжини?
---------
поміряв лінійкою десь 28-30 см.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 20.5.12 21:35

реально просто докупити довше сідло,чи це недопоможе і мені потрібно міняти велосипед???
Более длинный глагол не решит проблемы ( точнее добавит другую)
плечо рычага получится большое - рама может не выдержать
единственный выход - жениться на женщине с ростом 160 см и подарить велосипед ей, а себе купить нормальный 19-20" :p
Зображення

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 20.5.12 21:47

плечо рычага получится большое - рама может не выдержать
--------
ну не витримає то значить така її доля,куплю собі нову ))) шо це за плече ричага ? цей підсідельний штир під невеликим кутом відхиляєтся назад а не горизонтально виходить з рами,значить якшо його підняти то і відстань між сідлом і рульом стане більша,виходить шо і закоротка рама не біда ? якшо ризик зламати раму це єдина проблема то це мене влаштовує,але чи буде мені на ньому зручно їздити ?

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 20.5.12 21:55

якшо ризик зламати раму це єдина проблема то це мене влаштовує,але чи буде мені на ньому зручно їздити ?
Конечно удобно :Yahoo!:
после того, как глагол лопнет на ухабе и ваши яйца останутся на протекторе заднего колеса, то этот знак будет более точно отображать пол наездника :D
Зображення

шутка
просто вы задаёте вопрос на который не может быть ответа
вы даже не указали размер рамы, которую купили

Но если она вам маленькая - значит она ещё и короткая
Зображення

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 20.5.12 22:04

а ви батєнька шутнік )))
точних розмірів в сантиметрах я незнаю ( цеж не члєн свій поміряти ) всередині гендерного знаку намальована буква "m",я найшов в неті таку таблицю:
Зображення
і можу казати шо вона мене дуже бентежить :(

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 21.5.12 09:35

А вот нечего было делать необдуманных покупок. Ставлю банку огурцов на то, что это был первый же ваш поход в веломагазин.

Длиной штыря проблему не решить. Смягчить ее можно штырем со смещением (если у вас без) и/или более длинным выносом (если у вас относительно короткий). Но судя по сочетанию вашего роста и размера рамы, даже это малоперспективно и не стоит финансовых вливаний. Рекомендую продать все пока новое, сделать для себя урок и обзавестись хотя бы минимальной рассудительностью.

Shtativ
* * * *

Повідомлення Shtativ » 22.5.12 08:31

а ви батєнька шутнік )))
В каждой шутке доля шутки... Не устраивает перспектива яйками по колесу? Есть альтернатива - жопой на обломанный подседел... Правда не радостно?

Если у тебя М-ка (то есть 17 дюймов), то для справки - мне на рост около 175 она мала. Я просто не понимаю - зачем обтачивать напильником то, что можно взять готовое???

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 23.5.12 03:43

а ви батєнька шутнік )))
Есть грешок
Но просто судя по вашим утверждениям вас другим не проймёшь

Я скажу честно - велика вероятность, что ничего не сломается долго-долго
Но вероятность поломки тоже не маленькая
а готовы вы рискнуть или будете дальше жадничать - решать вам. и только вам... :robot:

Как вы заметили - я ж не собираюсь вас ни на что уговаривать
Зображення

mult
*

Повідомлення mult » 23.5.12 13:39

лопнет на ухабе и ваши яйца останутся на протекторе заднего колеса, то этот знак будет более точно отображать пол наездника
..:lol: :lol:
а ви батєнька шутнік ))) точних розмірів в сантиметрах я незнаю ( цеж не члєн свій поміряти )
.. :kolobok:
Не устраивает перспектива яйками по колесу? Есть альтернатива - жопой на обломанный подседел... Правда не радостно?
.. :ival:
добре шо сюди заглянув .... "торговля ідьот бойко!" .. у-у-ух! #super дякую підняли й розвеселили :D
Коби здоров'я, а гріхи будуть!

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 1.6.12 18:50

все-таки купив довший підсідельний штир ( 40 см.) закрутив на ровері,але ше не їздив,на днях провірю і відпишусь...

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 1.6.12 21:48

все-таки купив довший підсідельний штир ( 40 см.) закрутив на ровері,але ше не їздив,на днях провірю і відпишусь...
Если надо будет ник поменять на форуме - обращайтесь, не стесняйтесь..
;)
Зображення

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 2.6.12 11:51

чого це мені раптом міняти свій нік на форумі ? а не страждаю від завищеного ЧСВ,якшо я відкладав на велосипед 4 місяця а в ітозі купив його як на маленьку дівчинку то я є той хто я є,Велочайник Я :)

aliendoc
*

Повідомлення aliendoc » 2.6.12 16:32

Нет. Ты не велочайник. Просто велосипед, как и много других вещей должны быть нужного размера, иначе ты уподобишся герою анекдота про самый большой кайф.

Велочайник
*

Повідомлення Велочайник » 6.6.12 16:55

поміняв лісапету :) на bulls comp 4.5c,там рама така шо сідло треба опускати )))
Зображення

так шо з ростовкою уже ніяких проблем немає, але от шо мене трохи непокоїть до цього велосипеда ідуть трошкі вущі шини не такі як у мене були на avalanche 3.0 яка різниця між вуськими і широкими шинами ???

ksiy4
*

Повідомлення ksiy4 » 6.6.12 18:13

Вы задаёте вопросы, на которые в интернете уже миллион раз отвечали.

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 7.6.12 14:15

to: Petros
относительно Ranger Magnum. собирают их на том-же заводе что и каманчи.
проездил на нём 3 сезона. сразу поменял тормоза.
больше проблем особых небыло. регулярная настройка (30 грн., за регулировку велика 2 раза за сезон) и всё. накат был по 50 - 150 км в день.
якось так...

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей