oldschool, що робити?

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
rozumnyk
* *
Стать:чол
oldschool, що робити?

Повідомлення rozumnyk » 19.7.10 07:48

Шановні пані та панове.

При нагоді став власником японського олдскула під назвою Bridgstone Submariner. Пропоную поточити ляси на тему що з ним робити далі і як довести до пуття. В мріях це має бути класичний бревет. Десь так.

Наразі вел використовується для неспішного сімейного райдингу в парі з ще більш олдскульним голандським Т.А. Sport, якого взимку чекає повна реставрація.

Слайди:

Зображення
Т.А. Sport

А тепер Submariner

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
хитромудра гальмівна система
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Вибачайте, що завалений обрій :grin:
"...everything that ends on "-inium" and "-anium" does not come cheap"

Hamster
* * *

Re: oldschool, що робити?

Повідомлення Hamster » 19.7.10 17:27

можу помилятися, але класичний бревет - із барном. А ця рама - під звичайний дорожній.
Ви не міряли посадку? якшо притулити барана - то треба буде витягнутися деь на 9 см.

Заднє гальмо дуже нагадує перші варінти роллєрного. Мабуть важить ізодва кіло, бо моє тогорічне важить 600 гр.

На переднє колесо - динамовтулку, шоб не тягати із собою батрейки, та не лякати людей отою страхітливою динамкою, шо човгає по колесі.

А взагалі, ви вже були на сайті харківський турист? там любителів покопирсатися у залізяччі - тьма.
Пусть ваш холодильник всегда будет полон!

Вовка Че
* *

Повідомлення Вовка Че » 19.7.10 23:06

PKFG bitch!

rozumnyk
* *

Повідомлення rozumnyk » 20.7.10 07:39

можу помилятися, але класичний бревет - із барном. А ця рама - під звичайний дорожній.
Ви не міряли посадку? якшо притулити барана - то треба буде витягнутися деь на 9 см.
Ну взагалі не знаю, за моїми прикидками баран там стане і має бути зручно. Хоча... Я вже в сумнівах. Взагалі планую десь взяти барана і покататись пару днів щоби відчути всі нюанси.
роллерный тормоз? Откровенно говоря эффективностью он не впечетлил. Может просто неправильно настроен. Вообще какие плюси ы минусы у такой системы? может лучше поставить Ви-брейк?

Hamster
* * *

Повідомлення Hamster » 20.7.10 12:29

Может просто неправильно настроен.
Може треба розібрати його та подивитися - як там воно.
А може не гальмує нормально, бо занадто старий. Або смазка скінчилася (не скажу за це, але теперешні роллери гальмують нормально тільки із спецмастилом - ссилку вже хтось давав на велобіг).

Переваги у них такі, шо це - закрита система , головне туди не лізти і нічого не підлаштовувати. Бо, бачу велосипед старий, але гальма працюють. На вібрейках вже згнило би все, а через диски багажник стає на вел тільки з матюками . :smt102
Доречі, якшо будуту ставити барана - зауважте, шо роллерне гальмо повинно нормально працювати із шоссейними гальмівними ручками, а вібрейки і диски - фіг :zopa: - у них хід троса повинен бути в 2 раза більший.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 21.7.10 09:28

Бо, бачу велосипед старий...
Ярик, вот скажи : может ли из старого дорожного велосипеда получиться что-то нормальное? по моему скромному мнению - врядли.
Да и смысл?
Стоимость велосипедов на картинках менее 1000 грн/шт, чтобы их довести до нормально состояния нужно минимум пару тысяч. И при всем этом они остануться обычными дешевыми велосипедами из Европы, там их цена 30-50 Евро.

По мне, проще взять хромолевый шоссер (в Украине можно купить баксов 200-300) типа Пежо, КТМ, да мало ли.., который не нужно переделывать и ремонтировать. А этим "дедушкам" дать спокойно дожить в качестве "велосипед до гаража".
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

rozumnyk
* *

Повідомлення rozumnyk » 21.7.10 11:20

Может просто неправильно настроен.
Може треба розібрати його та подивитися - як там воно.
А може не гальмує нормально, бо занадто старий. Або смазка скінчилася (не скажу за це, але теперешні роллери гальмують нормально тільки із спецмастилом - ссилку вже хтось давав на велобіг).
На вихідних, як буде час спробую розібрати і глянути що до чого
Доречі, якшо будуту ставити барана - зауважте, шо роллерне гальмо повинно нормально працювати із шоссейними гальмівними ручками, а вібрейки і диски - фіг :zopa: - у них хід троса повинен бути в 2 раза більший.
Знайшов фото такого ж раритету з баранами
Зображення
Стоимость велосипедов на картинках менее 1000 грн/шт
обидва купив за 800 грн :^:
По мне, проще взять хромолевый шоссер (в Украине можно купить баксов 200-300) типа Пежо, КТМ, да мало ли.., который не нужно переделывать и ремонтировать. А этим "дедушкам" дать спокойно дожить в качестве "велосипед до гаража".
Зазвичай так, і в принципі вони зараз і використовуються для сімейних виїздів в дачних околицях, і при всьому фан фактор у них високий, але свербіж в одному місці не дає покою і хочеться щось зробити, мабуть цей також піде під реставрацію. А для шосе хочу подивитись Старт-Шоссе 2009 на Sora, якщо вони ще й досі продаються.

Hamster
* * *

Повідомлення Hamster » 21.7.10 11:42

может ли из старого дорожного велосипеда получиться что-то нормальное?
Так это кому что нужно.Вот, например, сотруднику дети вел подарили - подвес, диски.... все дела. Так он плюется.
Ему нужно багажник, чтоб на рыбалку ездить и детское кресло на раму поставить, чтоб внуков катать.
Ему тот подвес - как ежу футболка.

Если нужно для прогулок по паркам, езды в магазин, или мешки с картошкой - тогда сабж как раз.

И потом... Если человек просто хочет поковыряться в шестеренках - неизвестное зарубежное железо - как раз то, что надо.
А для шосе хочу подивитись Старт-Шоссе 2009 на Sora
Та вже майже не продаються. Треба чухатися швидше, бо ХВЗ вже порозпродував майже всі залишки. Під новий рік Стартони йшли по півтори тисячі (у кого картка Юсі була).

vickos84
*

Повідомлення vickos84 » 27.2.11 19:14

Привет.
Помнишь меня и велик Corrado как зимой и весной собирали)))))
Как твои дела?
Жаль, что в живую встретиться не можем. Я бы хотел с тобой поговорить по поводу собранного нами железного коня.
Напиши мне буду ждать.

Костя

old_school
* *

Повідомлення old_school » 25.3.11 22:28

Костя, глянь в личку.
http://old-school.io.ua/album

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей