Я взагалі сьодня не приїду, не нада тут натяків.... и главное не опаздывать

Я взагалі сьодня не приїду, не нада тут натяків.... и главное не опаздывать
Ну это.... мы так сказать в назидательных целях.... чтоб другим не повадно было....Я взагалі сьодня не приїду, не нада тут натяків.... и главное не опаздывать
Стас, то на скільки хвилин ти спізнився?28 сентября 2010 года, вторник
Маршрут №6. (с изменениями).
Организатор:RoMaRo
Старт: 20.15_!!!
Наверное вы были в параллельном измерении, что ж не уточнили то в каком именно сборОмг.
Я і Рома стояли під бігбордом від 20.12 до 20.31, і потім Рома зі стронг.томасом поїхали в напрямку ППС.
переніс.А если не в 20.00 а в 20.30 ?
Я буду. Наш гость из бостона Джордж обещает присоединится к нам1 октября 2010 года, тяпница
Вело-прогулка.
Маршрут №6. (с изменениями).
Nu ya dumayu angliyskiy to uzhe ni dlya kogo ne problema, ya voobche na nem svobodno pishu.Я буду. Наш гость из бостона Джордж обещает присоединится к намОн разговаривает только на английском языке.
Шото Жора к нам зачастил. Никак закохався в украинскую кралюЯ буду. Наш гость из бостона Джордж обещает присоединится к намОн разговаривает только на английском языке.
Тоді я вимушений констатувати, шо ти десь полюєш за заморською кралею.Шото Жора к нам зачастил. Никак закохався в украинскую кралю
Заморська це з сусіднього району? ;-)Тоді я вимушений констатувати, шо ти десь полюєш за заморською кралею.
це з протилежного краю ліжкаЗаморська це з сусіднього району? ;-)Тоді я вимушений констатувати, шо ти десь полюєш за заморською кралею.
Зустріти ще трошки одесіта Ігрушкіна 9 жовтня о 7:37 ранку на ж/д вокзаліОзвучуйте ваші пропозиції на наступний тиждейнь.
Повернутись до “"Любители Велоприключений"”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість