А кто сегодня едет на парковый маршрут? я бы проехалась.21 сентября 2010 года, вторник
Вело-прогулка.
Маршрут №6. (с изменениями).

А кто сегодня едет на парковый маршрут? я бы проехалась.21 сентября 2010 года, вторник
Вело-прогулка.
я хтю быть сегодня на покатушке по парковому! но нагряну внезапно и где-то в каком-то парке на маршрутеА кто сегодня едет на парковый маршрут? я бы проехалась.21 сентября 2010 года, вторник
Вело-прогулка.
Пост-нагадування.21 сентября 2010 года, вторник
"Парковый маршрут"
Старт: 20.00
Место старта: точка №2, бигборд на м.Харьковская, http://wikimapia.org/#lat=50.4015119&lo ... 18&l=1&m=b
Промежуточная точка сбора: в 20.35, точка №5, восточная сторона моста Патона
Джоджу преподнесите от Игрушкина приморский привет в виде соли и перца оному в велопамперсХотите обрадую - Джодж (вело любитель из Бостона) приезжает в воскресенье, возможно на следующей недели с нами покатает.
Ага... колись вів толпу... і добре щоМені розповідав Влад, що на одному зі спусків, де я летів, наче дурний, буває натягнутим трос. І мені дуже пощастило, що сьогодні він не був натягнутий. А якби...
О да, друже, це твій lucky dayОх, друзі, я оце щойно згадав.
Мені розповідав Влад, що на одному зі спусків, де я летів, наче дурний, буває натягнутим трос. І мені дуже пощастило, що сьогодні він не був натягнутий. А якби...
а) ніфіга не гальмував. Група розтягується - це нормально.(хотя я тормозил колонну)
Не обмануйте себеб) матрасники ми, чи нє?
Повернутись до “"Любители Велоприключений"”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей