Корсет

Обговорення питань нашого здоров'я
Fint
* * * * *
Стать:чол
Корсет

Повідомлення Fint » 27.5.07 18:18

22 травня мені випала чергова нагода польоту над асфальтом.
В силу обставин, (їхав занадто задуманий про справи), політ прходив не під контролем і після приземлення, окрім інших наслідків був дещо травмований хребет - злам поперекових відростків певних хребців.
Як виявилось, такий симпатичний діагноз :) серйозно ускладнює усі рухи та перемішення будь-яким транспортом (болить блін).
Так звані корсети (без ліфчика :58:) потрібні для швидкого відновлення (і взагалі для нормального існування після польотів наяву) в аптеках просто не знайти. Травматолог написав мені адресу Автозаводська 2 (від виробника, сайт відсутній) - з Троєщини не так близко (після травми).
Зовсім випадково знайшов на Троєщині виробництво:
Алком вул. Драйзера 8 (3-й поверх) т.515-45-60
http://www.alkom.com.ua (вказаний сайт при перевірці зараз не працює)
alkom@alkom.com.ua
Підійшов до них живцем, у продукції доволі фірмовий вигляд,
широкий асортимент (моделі, розміри). Поміряв, мені підійшло супер.
Зараз радію життю, рухомість відновлюється. Скоро знову скочу на вел :anti: :anti: :anti:.
Модери, прохання не вважати пост за комерційну рекламу. Видаляйте лише після появи в підфорумі переліку точок де можна придбати таку радість (я не знайшов). Як співав Висоцький "все мы ходим под Богом" - сьогодні летимо на двох колесах, а завтра може корсет знадобитись (не дай Боже).
Нехай щастить! (читати правильно)

Volk
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Volk » 2.8.07 10:12

Автору респект за то что поделился информацией.
Сам недавно "летал" жаль что не во сне :(
Благо обошлось без переломов, но вот на следущее утро при малейшей попытке шевельнуться ребра завывали. Так меня спас домашний пояс для поясницы по типу антицылюлитных :D широкий плотный и на липучках. Я им обхватывал наиболее болючее место и результат был потрясающий.
Вопрос - а существует чтото для защиты спины ток для кантрийщиков? Понимаю что это уже черезчур но всеже.

Повернутись до “Здоров'я”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей