мені цікаво тому піші ісчьо (серйозно)Да, я ж не отписывался, не знаю интересно ли еще кому-то как проходит процесс лечения
з ним веселішес помощью доктора Тищенко.

а не казав взбивать треба після змішування... може яйце ще додать... солі-цукру за смаком...То что щелкает ему показал. Вобщем, от растяжения (насколько я понял), чтобы долечить, назначил втирать две мази одновременно - фастум и лиотон (типа смешивать).
хм... так а який саме засіб в тому рецепті написаний?Но это меня как раз мало волнует. А вот то трение чашечки, которое увеличилось, он пощупал и в итоге поставил диагноз - хондропатия надколенника. Рассказал почему оно получилось (при езде чашечка постоянно ударяется, частая проблема велосипедистов). Назначил временно какое-то средство которое нужно в аптеке по рецепту чтобы изготовили, делать компресы им на ночь. Если за неделю не поможет, то нужно будет на физ. терапию ходить.
але звучить ніби дядя смалить напалмом.... ну невже за тиждень компресами можна знять запалення (хондропатія дуже часто супроводжується випотами) і відновить хрящ? (питання риторичне)
логічно... на що ж він житиме...Ну и продолжать принимать хондропротекторы.
не знаю яке відчуття у тебе цієї хондропатії і мабуть дуже глупо щось радить тому не раджу а просто скажу що я б мабуть якби не відчував больових симптомів (ти наче казав що їх у тебе немає, хоча написав що знову розтягнув звязки і тут треба мабуть зробить поправку на цей факт) то я б десь по ровняку крутив би педалі на середньому каденсі десь по півгодини-годину раз на день-два - по самопочуттю...або замінив би це легким бігом (хоча велосипед по рівній ділянці з більш-менш асфальтом здається все-таки краще - немає ударних нагрузок)...Кататься разрешил, но не больше часа. Я собственно пока что вообще не катаюсь, да и что мне тот час, самому скучно, а на покатушке меньше 3 часов не выйдет все-равно. Правда ничего из этого я пока не купил. Само по себе лучше не становится. Вот такие вот дела.
ось доречі за 5 сек нарив на знайомомму тобі сайті...
http://sportmedicine.ru/cgi-bin/yabb/Ya ... 1187004172" onclick="window.open(this.href);return false;
можливо він подумав що "чьо-то довго заживає на одних таблетованих хондропротекторах" (це стьоб) і вирішив що сповільнене лікування - в проблемних судинах і тому виписав і цю мазь на додачу... хоча таке мабуть не визначиш одним візуальним оглядом хіба що у тебе там вени стирчать як у 50-річних тіток-масажисток...Но лиотон как-то неожиданно, это ж мазь от тромбов, при варикозе и т.п.