Чтобы тема что-то подразумевала "сама собой" нужно соответствующее название. А так она давно уже стала общей.:эта тема создана Яжем и подразумевает сама собой.
На форуме много новичков в этом году, они почему-то не понимают, в какой теме им искать компанию, часто первым делом заходят именно в эту тему. Поэтому и приходиться дублировать анонсы покатушек во всех темах.
Пы.Сы. Надо наверное создать отдельную тему, типа FAQ для новичков. Потому что некоторые из них совсем не понимают, что такое 40-50 км в темпе 25+, а что такое "матрасные покатушки"
Я згоден.
Давайте створимо у нашій гілці таку тему постійних запитань, з лінками на відповідні теми.
Перелік тем, які треба винести у гілку "постійних питань":
- вечірні від Кецаля (зробити зауваження, що деякі маршрути - далеко не для початківців)
- вечірні від Максуда (зробити зауваження, що є маршрути, на яких початківці за групою не втримаються)
- Веловодні (пояснити основну суть цих покатушок)
- мої покатушки, 40-50 км нонстоп (пояснити, що це для заядлих лосів)
- Харьковскій, алльо (пояснити, що це загальна тема, в яких можна знайти одного-двох супутників конкретно на сьогоднішній день)
- ранкові покатушки Паркера (пояснити, в чому їх суть)
Перелік питань, які треба винести у цю гілку:
- загальні правила поведінки у колоні
- список необхідних речей для вечірніх покатушок (фара, шолом, антикомарин, етц)
- ... хто продовжить?
Увечері я спробую таку тему наваять і потім попрохаємо 666го прибити її до верху нашої місцевої гілки.