Старт як звичайно, 18:30-18:45, з лавочок.
Можна з купанням.
Хто хо?

ти як доїхав?Буду пробовать быть
Пасиб! Доехал нормально!ти як доїхав?Буду пробовать быть
розумію, я дещо схожим чином реагувала на кропиву цього літадома уже температура полезла и нога ваще как бревно стала - бред собачий, блин!![]()
я поїду раніше, старт о 18:30-18:45 від лавочок З собою: справний лісапет, шолом, хороший настрій, бажано світло.Пропоную сінглтрек вздовж жд - міст - Романівка - ліс - пошук об'їзду Коцюбинського (я ніби згадала дорогу) - КП на Пущу.
Последние несколько лет регулярно пью воду из родников в пуще (их там много и катаюсь с тарой на 6л), вода отличная, дома может стоять в большой кастрюле из нержавейки длительное время, набирать лучше в будние дни - иначе очереди приехавших на авто.Простите за оффтоп, у меня есть один вопрос.
Почти все бюветы Виноградаря на профилактике (беспрерывно течет вода, очищается), а на проспекте Г.Гонгадзе (у Экомаркета) все выключено, но работает, ленточками тоже не огорожен... Может кто-то из местных жителей подскажет нормальная ли там вода?
для новачка підійде маршрут? від'їздив не багато, найдовша поїздка (поки щоя поїду раніше, старт о 18:30-18:45 від лавочок З собою: справний лісапет, шолом, хороший настрій, бажано світло.Пропоную сінглтрек вздовж жд - міст - Романівка - ліс - пошук об'їзду Коцюбинського (я ніби згадала дорогу) - КП на Пущу.
Можна кинути до кишені плавки, всяке може бути...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей