Прынцеса ищет прынцыпыального прынца

Привет ^__^Привіт! Я Андрій. Учора увечері ми з товаришем (Вова) підїжджали до вас. Потім ми іще поїхали на майдан. На проспекті Перемоги ( в р-ні парку КПІ) зустріли чималу групу велосипедистів та роллерів у різних костюмах %-). На жаль, погода не дуже була. Усю ніч дощ то посилювався то стихав, що досить впливало на зчеплення з дорогою і було пару не дуже приємних моментів, але на щастя усе минулося добре і без серйозних травм. Седне днем велік уже виглядав не таким чистим як вночі) Іще я сподівався, що машин буде мало, але навіть о 2, 3 годині ночі на дорогах їх ще було чимало, навіть, не зважаючи на дощ.
З.І. У принцеси взагалі був отпадний прикидА корона яка класна на шоломі )
Нет сегодня матрасим :^: присоеденяйсяВеталь, ты что, на ночную не едешь?
Сейчас выезжаю, постараюсь побыстрее, но за 20мин могу не успеть. Чу-чуть подождёте?Желающие провентелировать свои лёгкие на Киевском море жду в 17.00 на Минской на старом месте.
P.S - Кто неуспевает может подьехать попоже. К вечеру на возвратке заедем ещё на министерку :^: для желающих покупатся и попить газибульки
Таки и успелСейчас выезжаю, постараюсь побыстрее, но за 20мин могу не успеть. Чу-чуть подождёте?Желающие провентелировать свои лёгкие на Киевском море жду в 17.00 на Минской на старом месте.
P.S - Кто неуспевает может подьехать попоже. К вечеру на возвратке заедем ещё на министерку :^: для желающих покупатся и попить газибульки
УспееелТаки и успел
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей