Нет,максимум было 54(и то 1 раз,возле лесной).Но если приедешь на скутере-то будет нормально)))гыгыможет мне на скутере приехать и быть в качестве лося ?
)))))))))) 60 ездили?
)
ездили на ролах, когда за Фикса цеплялись =)гыгыможет мне на скутере приехать и быть в качестве лося ?
)))))))))) 60 ездили?
)
Девочки на гибридах и не на гибридах - это интересноОтчетег :
Женская покатушкана этой вторничной был гарем в составе мну с Лосенком и 2х девочег на гибридаг, и с-нно Алексея, который весь этот гарем, с его(или моими
) пошлыми шуточками терпел.
![]()
Что честно??? кто бы говорилми ж лося ганяємо по вівторках
ТакРадомир, я тебе бачив! Ти в середу їхав по вівторковому маршруту! Здається мені, що ти переплутав день, ми ж лося ганяємо по вівторках
27 миль в час...43,5 кмч... Ну я не обещаю,что смогу вести колону все время с такой скоростью..Но постараюсь...мне 27 лично нравитьса))
27 миль в час...43,5 кмч... Ну я не обещаю,что смогу вести колону все время с такой скоростью..Но постараюсь...
З.Ы. ПоРш стала аццким лосем!!!! Не верьте ей,она меньше 45 кмч не ездит(сам проверял)![]()
Cкоріш за все такого не будеА если будет легко моросить не поедем?
Буде реверсА я буду догонять(как всегда). Меня не ждите ;-)
Надеюсь,поездка будет по реверсному маршруту...
Ми ділимось на дві групи: матрасну та групу лосів. Матрасна вирушає раніше, а лосі їдуть по тому ж маршруту зі швидкістю 35-50. Усі зустрічаються на матрасному місці, весело матрасять і заряджені позитивом їдуть назад на Троєщину або кому куди требаНарод, а як ви їдете..? ви просто по маршруту пиляєте без зупинок і назад?.. швидкість на прямій скільки реально?
Хочеться проїхатись.
А пізніше лосі вирушають це о котрій?.. І де ви зустрічаєтесь конкретно (десь біля флори?) ? І матрасне місце - довго ви там сидите?.. (якщо чесно не хочеться довго висіть бо ще ж треба "лягти щоб встать" (як глупо звучитьМи ділимось на дві групи: матрасну та групу лосів. Матрасна вирушає раніше, а лосі їдуть по тому ж маршруту зі швидкістю 35-50. Усі зустрічаються на матрасному місці, весело матрасять і заряджені позитивом їдуть назад на Троєщину або кому куди требаНарод, а як ви їдете..? ви просто по маршруту пиляєте без зупинок і назад?.. швидкість на прямій скільки реально?
Хочеться проїхатись.![]()
Приїжджай![]()
Зустрічаємось перед центральним входом до Флори. Лосі вирушають о 20-15, а повертаємося на Троєщину щонайбільше о пів на 11-туА пізніше лосі вирушають це о котрій?.. І де ви зустрічаєтесь конкретно (десь біля флори?) ? І матрасне місце - довго ви там сидите?.. (якщо чесно не хочеться довго висіть бо ще ж треба "лягти щоб встать" (як глупо звучитьМи ділимось на дві групи: матрасну та групу лосів. Матрасна вирушає раніше, а лосі їдуть по тому ж маршруту зі швидкістю 35-50. Усі зустрічаються на матрасному місці, весело матрасять і заряджені позитивом їдуть назад на Троєщину або кому куди требаНарод, а як ви їдете..? ви просто по маршруту пиляєте без зупинок і назад?.. швидкість на прямій скільки реально?
Хочеться проїхатись.![]()
Приїжджай![]()
)
О котрій плануєте приїхать назад на троєщину?
че чесно?? хм.. незнала что они у нас так уже проходять... када я ездила, все едут вместе, просто група что быстрее ждет групу "которая едет в своем темпе" на питстопах......Ми ділимось на дві групи: матрасну та групу лосів. Матрасна вирушає раніше, а лосі їдуть по тому ж маршруту зі швидкістю 35-50. Усі зустрічаються на матрасному місці, весело матрасять і заряджені позитивом їдуть назад на Троєщину або кому куди треба![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей