Хочу запропонувати легкий маршрут вихідного дня, складений з двох популярних класичних маршрутів.
Дата: 16/01/2004, неділя
Час збірки: 9-40 / 10-00
Час старту: 10-00
Місце збірки і старту: перехрестя Столичного шосе та проспекта Науки, біля гастроному (з боку, протилежного переїзду).
Маршрут: перехрестя - Жуків острів - Чапаівка - на південь дамбами - санаторій "Жовтень" - шосе на південь - поворот в ліс навпроти Козина - на захід через ліс (бетонка) до Підгірців - можливі шашлики - Обухівська траса до Києва
Місце фінішу: співпадає з місцем старту
Орієнтовний час повернення: 15-00 / 16-00
Дальність км: 36,5 км
асфальт / грунт = 3 / 1
Швидкість асфальтом 22-28.
Лосити не буду принципово. Як "залізо" їде, так і буде.
Швидкість по грунту 15-20.
Ідея: проїхатись по природі, відпочити, помедитувати, пофотографувати, поїсти шашликів та сосісок

Умови: зупинки у поворотів, чекаємо відставших. Прохання тим, хто не може їхати швидше 20 кмг, не підводьте нас, не приїзжайте.
Пиво не рекомендується. Їжу брати з собою (пиття, шоколад, те, що будемо смажити на вогнищі и т.д.). Хоча на початку маршруту буде гастроном, невідомо, що там знайдеться.
Відповідаю за цілісність тієї частини групи, яка позаду мене.
Перевірте, будь-ласка, технічний стан велосипедів, щоб нічого не бовталося і все працювало не "на соплях". А то буває приїде хтось, а в нього руль крутиться окремо від колеса

Одяг - піддіти під час зупинки або на випадок похолодання.