2004 09 12 НД Півнянський кар єр (R)

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Kolia Kilch
* * * *
Стать:чол
2004 09 12 НД Півнянський кар єр (R)

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 08:45

2004 09 11 СБ Півнянський кар єр (R)

Увага!
Поїздка переноситься на неділю, 12/09.

Попередня диспозиція.

12 вересня 2004 року, неділя

Маршрут:

Для тих, хто хоче покататися побільше:

Київ - Вишневе - Боярка - Дзвінкове - кар"єр і назад. Їдеш, як на День сисадміна.

Як проїхати від Києва (2kin): у Жорнівці прийняти направо, після села Перевіз все на південь по асфальту, Т-подібне перехрестя пройти прямо, дорога повинна упертися в озеро.

Або: Петрівка (або інша платформа у Києві) - платформа "Півні" - кар"єр - Дзвінкове - Боярка - Вишневе - Київ.

Як проїхати від електрички (2kin): зійти на праву від електрички сторону, від переїзду - направо, наліво по наїзженій тропі, по тропі, справа будуть дачі, зліва - вирубка, звернути направо на просіку, по просіці на північ-північ-захід, все по прямій, справа залишиться лісництво, зліва - 3 бочки, просіка повинна упертися в озеро.

Розклад електрички (від 2kina): 7-46 Петрівка - 7-48 Зеніт - 7-52 Вишгородська - 7-56 Сирець - 7-59 Рубежівське - 8-09 Вишневе - 1,5 години до Півней.

Об"єкт можна знайти по карті Київської області або КВКФ №79, якщо пройти залізницею фастівської гілки до станції Півні, потім на північ у напрямку села Перевіз. Де закінчується асфальт, там і є.

Зустріч на озері біля 11-12.

Орієнтовний час повернення у Київ - 18 - 19 годин.
57 км асфальтом.
10 км лісом.
Крейсерська швидкість асфальтом 25-30 кмг.
Крейсерська швидкість лісом 15-20 кмг.

Ідея поїздки - відвідати кар"єрне озеро, оспіване в легендах київських байкерів, добре покататися, поїсти сосісок, потеревенити біля вогнища.

Темп передбачається невиснажливий, відстаючих будемо чекати. Але якщо буде значний розрив у швидкості, група ділиться на лосей та не лосей.

Бажано ретельно перевірити стан байка перед поїздкою.

Бажано запастися сосісками, водою, іншими продуктами, тому що я не знаю, де там можна буде закупитися.

Час та місце зустрічі повідомлю окремо у п"ятницю вранці.

На озері бере UMC, Kyivstar наче не ловиться.

Ну що, шановні хлопчики-братчики?

Настала пора не такої вже і нової ідеї - з"їздити на Півнянський кар"єр. Побачити це чудо світу, оспіване у загальновідомих "Фастівський лісах" від foxika. Якщо шановна Ксюша буде не проти, то я дам посиланнячко на фото.
Якщо судити по фотографіях, це озеро кар"єрного типу, дуже красиве, начебто чисте.

Заодно, ідею підтримав і 2kin, який обіцяв новачкам провести експедицію у це чудове місце.

Так вже вийшло, що я дозрів першим, і тому об"являю експедицію з реєстрацією. Візьму не більше 10 осіб, яких повідомлю індивідуальними каналами зв"язку про остаточне місце та час старту у п"ятницю вранці.

Об"єкт можна знайти по карті Київської області або КВКФ №79, якщо пройти залізницею Фастівської гілки до станції Півні, потім на північ у напрямку села Перевіз.

Пропоную проїхати ТУДИ через Боярку та Дзвінкове, місце дій повстанського отамана Івана Гайового, це 57 км. Назад - через ліс та станцію Півні. 2kin сказав, що у суботу електрички не завантажені, тому можна буде спокійно від"їхати. Картопля на дачах викопана, великого потоку пасажирів не очікується.
В кінйі кінців, це не так вже і далеко і своїм ходом.

Не знаю, чи вдасться там придбати їжу, раджу запастися з собою. Бажано переконатися, що велосипед у справному стані та не зламається у дорозі. Бажано вимити та змастити ланцюг :) Бажано не їхати з протертими до дірок покришками :) Було і таке.

Режим руху: шосе 25-30 кмг, ліс 15-25 кмг.

Поїздка розрахована на цілий день.

Заявляйте про реєстрацію по email або у особисті.
Востаннє редагувалось 10.9.04 08:58 користувачем Kolia Kilch, всього редагувалось 4 разів.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

zeeL
* * * * *

Повідомлення zeeL » 8.9.04 08:59

Коля , у меня де то с 9:00 (9-10 часов утра , предполагается) квалификация на Чайке , так что я смогу присоединиться только если вы будете либо проезжать там , либо подождете
:(
зы: я думаю найду людей которым будет тоже интересна эта покатушка
а назад надо на байках =)
мы лучше чем на самом деле (ц) Кобра
(с)...К овладению интеллектом надо относиться более позитивно! Т. (GitS:SAC)

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 09:04

Ну не знаю, якщо набереться достатньо голосів, то можна буде перенести на неділю, поміняти місцями електричку та свій хід і т.п.
Так що треба висловлюватись.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

zeeL
* * * * *

Повідомлення zeeL » 8.9.04 10:34

в недiлю ? --- я поiiду!

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 12:15

Після спілкування з кількома друзями, дійшов висновку, що краще все ж таки буде такий варіант:
в неділю, 12/09, туди - електричкою, щоб стати в тамбур, назад - своїм ходом через Дзвінкове та Боярку.
Я був би не проти і туди, і назад рухатися своїм ходом, але не всім це сподобається.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 8.9.04 12:37

Привет. Ну что, сколько пока человек набралось? Мы может приатачимся к вам если что с Lenchik'ом.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 12:40

Аттачьтесь. Только вот вы по шоссе 28-30 дадите? Без ветра и подъема? А то тут разные шоссейники хотят... И дальность, ты посмотри: 57 км + 10 км по лесу. Нормально? А то я вас не знаю, не подводите остальных.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 8.9.04 12:44

Не знаю, я то дам, но вот Ленка вряд-ли, по шоссе у нее обычно 24-25 скорость. Про дальность в принципе у нас 100-130 за день нормально выходит. Да, мы в общем-то хоть и зарегистрировались давно, но все как-то не было времени на форуме висеть ;) Исправляемся.
Если такая скорость слишком низкая :duma: , то поедем куда-нить в другое место, без обид

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 13:10

Вот видите, какой разнобой получается. Мне представляется такая штука: все-таки ехать в воскресенье, туда электричкой, кто хочет - приезжает, исходя из времени старта электрички, своим ходом, флеш, типа. Назад своим ходом, конечно, никого не бросим. Или поделимся на быстрых и медленых. Чтобы и лоси были сыты, и матрасники целы.

Your opinions will be appreciated.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Odyssey
* * * *

Повідомлення Odyssey » 8.9.04 13:20

ок, доедем туда за пару часов и что будем делать ? в смысле планируется ли костер, пиво, шашлык/сосиски :pivo: :havka: :spat: ?

------------------
Выбранный президент возврату/обмену не подлежит
Востаннє редагувалось 8.9.04 13:28 користувачем Odyssey, всього редагувалось 1 раз.

Kolia Kilch
* * * *

2004 09 12 НД (11 СБ) Півнянський кар єр (R)

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 13:24

Скорее да. А как же. Кто первый добирается, тот нчинает делать костер. Сосиськи можно купить каждому на себя, чтобы избежать сложностей с организацией (едут то отдельно).
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 8.9.04 13:40

Нужно договориться будет где встретиться группе которая своим ходом поедет и тем кто на электричке решит подкатить.

SergIT
* *

Повідомлення SergIT » 8.9.04 14:34

Думаю, я тоже присоеденюсь, если на Вс.
Планирую, своим ходом ехать, как-то неохота електричкой.
А что по времени? Давай так, чтобы не позже 10 утра выехать, можно и раньше.

SergIT
* *

Повідомлення SergIT » 8.9.04 15:12

......57 км + 10 км по лесу......
Я вот расстояние померял до Фастова. С Оболони это будет 77 км. А до карьера еще +10 и того 87 км. Так что я еще подумаю про электричку :duma:

logrus
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення logrus » 8.9.04 15:32

А зачем Фастов? От Биллы на Окружной (южнее Святошино) через Шевченково, Белогородку, Заборье и Плесецкое всего-лишь 46 км. А от Оболони до Биллы - 17 км.

SergIT
* *

Повідомлення SergIT » 8.9.04 15:46

А зачем Фастов? От Биллы на Окружной (южнее Святошино) через Шевченково, Белогородку, Заборье и Плесецкое всего-лишь 46 км. А от Оболони до Биллы - 17 км.
То я от незнания маршрута написал :) Раньше туда не ездил, вот мне и показалось, что так проще всего.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 16:10

А кто это мои постинги правит? Может, стоит поставить подпись?

Прошу в четверг вечером направить мне инфо в личные, кто хочет ехать. И как. Я в пятницу утром выдам всем приглашенным время / место сбора.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 8.9.04 17:04

Попередня диспозиція.

12 вересня 2004 року, неділя

Маршрут:

Для тих, хто хоче покататися побільше:

Київ - Вишневе - Боярка - Дзвінкове - кар"єр і назад. Їдеш, як на День сисадміна.

Як проїхати від Києва (2kin): у Жорнівці прийняти наліво, після села Перевіз все на південь по асфальту, Т-подібне перехрестя пройти прямо, дорога повинна упертися в озеро.

Або: Петрівка (або інша платформа у Києві) - платформа "Півні" - кар"єр - Дзвінкове - Боярка - Вишневе - Київ.

Як проїхати від електрички (2kin): зійти на праву від електрички сторону, від переїзду - направо, наліво по наїзженій тропі, по тропі, справа будуть дачі, зліва - вирубка, звернути направо на просіку, по просіці на північ-північ-захід, все по прямій, справа залишиться лісництво, зліва - 3 бочки, просіка повинна упертися в озеро.

Розклад електрички (від 2kina): 7-46 Петрівка - 7-48 Зеніт - 7-52 Вишгородська - 7-56 Сирець - 7-59 Рубежівське - 8-09 Вишневе - 1,5 години до Півней.

Об"єкт можна знайти по карті Київської області або КВКФ №79, якщо пройти залізницею фастівської гілки до станції Півні, потім на північ у напрямку села Перевіз. Де закінчується асфальт, там і є.

Зустріч на озері біля 11-12.

Орієнтовний час повернення у Київ - 18 - 19 годин.
57 км асфальтом.
10 км лісом.
Крейсерська швидкість асфальтом 25-30 кмг.
Крейсерська швидкість лісом 15-20 кмг.

Ідея поїздки - відвідати кар"єрне озеро, оспіване в легендах київських байкерів, добре покататися, поїсти сосісок, потеревенити біля вогнища.

Темп передбачається невиснажливий, відстаючих будемо чекати. Але якщо буде значний розрив у швидкості, група ділиться на лосей та не лосей.

Бажано ретельно перевірити стан байка перед поїздкою.

Бажано запастися сосісками, водою, іншими продуктами, тому що я не знаю, де там можна буде закупитися.

Час та місце зустрічі повідомлю окремо у п"ятницю вранці.

На озері бере UMC, Kyivstar наче не ловиться.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 9.9.04 09:06

Увага - диспозиція злегка помінялася.

У неділю буде сонячно, 7-10 С.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

zeeL
* * * * *

Повідомлення zeeL » 9.9.04 09:25

Давайте разделимся на "электричников" и нет , так , чтобы встретиться на опред месте. (В каком жилом пункте ? в Фастове?)

лучше всего будет ехать через Биллу на окружной (купить запасы).

я не хотю эектричкой ;) Кто еще ? 2кин ?

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 9.9.04 10:16

Ну дык это и предлагается - электричники и нет. Думаю, не стоит закупаться в Билле, тем более, что у каждого по-разному денег, кто-то хочет или может кушать что-то определенное и т.п. Думаю, лучше закупить продукты каждому заранее, потом можно угостить друг друга.
У 2kina катастроф с деньгами. Добудет 20 грн. - поедет.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

zeeL
* * * * *

Повідомлення zeeL » 9.9.04 11:17

"Думаю, лучше закупить продукты каждому заранее"
и везти их до Биллы 30 км ?
в Билле есть выбор.

"У 2kina катастроф с деньгами. Добудет 20 грн. - поедет" бывает , но сделаем ему сюрпляс (хто там едет? ;) ) - встретим возле биллы и скинемся

dimsan
* * * * *

Повідомлення dimsan » 9.9.04 11:18

Ааааааа, Коля я тебя прошу, давай на следующие выходные...
...ну какой ты князь тьмы - Ты Детя Божье... :) © Gepard

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 9.9.04 11:20

2kin едет на электричке. Можно и закупиться вместе, но я лично приеду со своими продуктами. Я уже поел однажды непроверенную колбасу ;)
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

capitain
* * *

Повідомлення capitain » 9.9.04 12:05

имейте в виду: у местных парней существует дикий обычай-мерятся силой с приезжими :58:

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей