Увага!
Поїздка переноситься на неділю, 12/09.
Попередня диспозиція.
12 вересня 2004 року, неділя
Маршрут:
Для тих, хто хоче покататися побільше:
Київ - Вишневе - Боярка - Дзвінкове - кар"єр і назад. Їдеш, як на День сисадміна.
Як проїхати від Києва (2kin): у Жорнівці прийняти направо, після села Перевіз все на південь по асфальту, Т-подібне перехрестя пройти прямо, дорога повинна упертися в озеро.
Або: Петрівка (або інша платформа у Києві) - платформа "Півні" - кар"єр - Дзвінкове - Боярка - Вишневе - Київ.
Як проїхати від електрички (2kin): зійти на праву від електрички сторону, від переїзду - направо, наліво по наїзженій тропі, по тропі, справа будуть дачі, зліва - вирубка, звернути направо на просіку, по просіці на північ-північ-захід, все по прямій, справа залишиться лісництво, зліва - 3 бочки, просіка повинна упертися в озеро.
Розклад електрички (від 2kina): 7-46 Петрівка - 7-48 Зеніт - 7-52 Вишгородська - 7-56 Сирець - 7-59 Рубежівське - 8-09 Вишневе - 1,5 години до Півней.
Об"єкт можна знайти по карті Київської області або КВКФ №79, якщо пройти залізницею фастівської гілки до станції Півні, потім на північ у напрямку села Перевіз. Де закінчується асфальт, там і є.
Зустріч на озері біля 11-12.
Орієнтовний час повернення у Київ - 18 - 19 годин.
57 км асфальтом.
10 км лісом.
Крейсерська швидкість асфальтом 25-30 кмг.
Крейсерська швидкість лісом 15-20 кмг.
Ідея поїздки - відвідати кар"єрне озеро, оспіване в легендах київських байкерів, добре покататися, поїсти сосісок, потеревенити біля вогнища.
Темп передбачається невиснажливий, відстаючих будемо чекати. Але якщо буде значний розрив у швидкості, група ділиться на лосей та не лосей.
Бажано ретельно перевірити стан байка перед поїздкою.
Бажано запастися сосісками, водою, іншими продуктами, тому що я не знаю, де там можна буде закупитися.
Час та місце зустрічі повідомлю окремо у п"ятницю вранці.
На озері бере UMC, Kyivstar наче не ловиться.
Ну що, шановні хлопчики-братчики?
Настала пора не такої вже і нової ідеї - з"їздити на Півнянський кар"єр. Побачити це чудо світу, оспіване у загальновідомих "Фастівський лісах" від foxika. Якщо шановна Ксюша буде не проти, то я дам посиланнячко на фото.
Якщо судити по фотографіях, це озеро кар"єрного типу, дуже красиве, начебто чисте.
Заодно, ідею підтримав і 2kin, який обіцяв новачкам провести експедицію у це чудове місце.
Так вже вийшло, що я дозрів першим, і тому об"являю експедицію з реєстрацією. Візьму не більше 10 осіб, яких повідомлю індивідуальними каналами зв"язку про остаточне місце та час старту у п"ятницю вранці.
Об"єкт можна знайти по карті Київської області або КВКФ №79, якщо пройти залізницею Фастівської гілки до станції Півні, потім на північ у напрямку села Перевіз.
Пропоную проїхати ТУДИ через Боярку та Дзвінкове, місце дій повстанського отамана Івана Гайового, це 57 км. Назад - через ліс та станцію Півні. 2kin сказав, що у суботу електрички не завантажені, тому можна буде спокійно від"їхати. Картопля на дачах викопана, великого потоку пасажирів не очікується.
В кінйі кінців, це не так вже і далеко і своїм ходом.
Не знаю, чи вдасться там придбати їжу, раджу запастися з собою. Бажано переконатися, що велосипед у справному стані та не зламається у дорозі. Бажано вимити та змастити ланцюг

Режим руху: шосе 25-30 кмг, ліс 15-25 кмг.
Поїздка розрахована на цілий день.
Заявляйте про реєстрацію по email або у особисті.