Що на нас чекатиме:
- спортивні змагання, де зареєстровано (загалом) 1125 учасників;
- змагання по пауверліфтингу, загальна маса снарядів - 1125 кг.;
- поїдання кулінарного чуда "Рог изобилия" із 1125 інгридієнтами (буде запрошено комітет Книги рекордів Гіннеса) ми станемо свідками світового рекорду :^:
- відкриття світломузичного фонтану на площі Соборній;
- відкриття біля кінотеатру Жовтень - "лавочки воспоминаний" (не знаю шо це, але якшо її відкривають в такий день - то, мабуть, це круто

- в цей день по місту буде їздити екскурсійний тролейбус із наворотами й понтами

- по центральним вулицям пройде святкова кавалькада;
- фестиваль грузинського вина і національних кухонь;
- вечір закінчиться концертами "Диджей Кише", гуртів "Друга Ріка", "Авиатор", "Свитязь" та інші.
- споглядання святкового салюту

- пошук місця для спання)))
Тож... пропоную поїхати туди з ночівлею. Виїхати вночі (3-4-5 годин ранку) у п'ятницю (11.09.2009) з тим, щоб у суботу (12.09.2009) зранку (або вдень) бути там.
Збір учасників я пропоную здійснити на будь-якій зі станцій метро червоної гілки. Сам я буду їхати із Броварів: м.Лісова - міст метро - Поштова площа - Хрест - ... - академмістечко - Коростишів - Житомир.
Чекаю на доповнення, поради, питання, а також ставте свої умови і висувайте власні пропозиції щодо покатушки. Тобто темп, що брати, як і кудою їхати, коли виїзжати і т.д. - все це будемо обговорювати із людьми, які конкретно скажуть: "поїхали!".
Якшо Ви дискримінуєте цю тему за укр. мову - знайте, я не проти російської чи будь-якої іншої))