Поездка в Карпаты в начале июля

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
mimino
* *
Стать:жін
Поездка в Карпаты в начале июля

Повідомлення mimino » 18.6.04 17:07

Есть ли желающие поехать в Карпаты?;) Уже определились, что это будет скорее всего с 4 по 11 июля, 12 июля одному из нас уже надо быть на работе(((, хотя, может, получиться и подольше. Нас едет трое (две девченки и один хлопец). Хотим быть в самих Карпатах без дороги около 5-7 дней. Ночевки - в палатках, спальниках;)
Еда-на газ. горелке. В общем, самый стандартный поход. Наличие велобагажников, велосумок.
Маршрут пока обдумываем, вроде бы определились, что хотим ехать до Воловца, а там через Боржавы (Боржаву) до оз. Синевир и потом назад другой дорогой. Так как не были в тех краях ни разу, маршрутов не знаем и не можем рассчитать свои силы.

З.Ы. что посоветуете???;););););)

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 18.6.04 18:54

Хай, тройка смелых и мужественных искателей приключений!!!

Я вот подумываю на счет вашего предложения... Я давно уже собирался в те края но пока ничего. Ту часть Карпат более менее знаю, в основном пешком обходил... Так сто давайте подумаем над маршрутом!!! :^:

mimino
* *

Повідомлення mimino » 29.6.04 09:01

ISPOLIN
=== Наконец-то сайт заработал!
в общем, так: мы выезжаем из Днепра 5 числа в 13.35. во Львове будем 6 в 8.24
кажецца. один из нас работает по неделям-и заканчивает неделю 4 числа.
на 4 не было билетов(((( хотя сегодня брали по блату))))))
маршрут - из львова едем на электричке до ивано-франковска, там хотели
в р-н говерлы, петраса, на что хватит времени. ну.....по трассам у нас
обычно получаецца 80-90 км в день, а в карпатах=не
знаю......наверняка, раза в 3 меньше))))))))
смотрите, можем пересечься. моя телефона: 8050 561 18 17.
зовут Марина.
со мной едут еще двое: Лера и Димыч. Димыч-на кроссовом байке с 28
дюймовыми колесами. мы на 26.
ну, понятное дело, палатки, горелка и все такое)))
пишите на мыло, ежели что: mimino@ua.fm

з.ы. обратно мечтаем поехать из львова числа 13-14.......как получицца)))

Buts
*
Стать:чол

Повідомлення Buts » 29.6.04 10:31

Загляньте на http://www.velomax.lviv.ua
Там на форумі будуть цікаві звіти з гір. Вчора вернулися з закарпаття, з оз.Синевир... По можливості вам все розпишемо і допоможемо до дрібниць. Можемо і разом катнутись, частково.

Аська.. 247812551

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 29.6.04 16:09

Нажаль я сам навряд чи зможу бути :duma: , але можу запропонувати такий варіант маршруту: Воловець, Подобовець (водоспад Шипіт), полонина Боржава, спуск на Лозянське, Міжгір’я, Синевир (через синевірськи перевал), синевірське озеро, Колочава, Усть-Чорна, Лопухів, по хребту до Ясіня, гора Говерла, по хребту до вершини Піп-Іван, Луги, Богдан, Рахів.
Якщо є запитання, пишіть. *oops*

Buts
*

Повідомлення Buts » 29.6.04 17:22

Можете, на приклад, описати підйомчик з Шипота на полонину Боржаву?

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.6.04 08:52

Можете, на приклад, описати підйомчик з Шипота на полонину Боржаву?

Там існує декілька підйомів.
Якщо їхати до водоспаду, то перед ним буде місток через потік, і дорога грунтова веде на вершину Великий Верх (вона має бути ліворуч). Цей варіант є більш менш пологий і не важкий для підйому. Що ж стосується іншого то він пролягає через водоспад, тобто якщо підніматись до нього - буде стежка яка веде до підніжя Великого Верху. Це є досить крутий підйом і з байками може заняти до 30 хв. залежно від того як ви будете навантажені. А вже з Великого Верху ви потрапляєте на хребет і по ньому рухаєтесь на схід, це буде від вас праворуч.

mimino
* *

Повідомлення mimino » 30.6.04 11:38

ISPOLIN. Нажаль я сам навряд чи зможу бути , але можу запропонувати такий варіант маршруту: Воловець, Подобовець (водоспад Шипіт), полонина Боржава, спуск на Лозянське, Міжгір’я, Синевир (через синевірськи перевал), синевірське озеро, Колочава, Усть-Чорна, Лопухів, по хребту до Ясіня, гора Говерла, по хребту до вершини Піп-Іван, Луги, Богдан, Рахів.

=== Это реально за 5 дней проехать, к примеру?))

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.6.04 12:12

=== Это реально за 5 дней проехать, к примеру?))[/quote]

Я звичайно перепрошую, але я мав на увазі свої фізичні можливості. Так це реально, я маю на увазі на байку :)
Ну до прикладу, маршрут Воловець, Шипіт, Міжгіря, можна проїхати за день, другий день ви на оз. Синевир, хоча якщо постаратись це все можна вкластися за одинь день - маршрут Воловець - Синевир. ;)

mimino
* *

Повідомлення mimino » 30.6.04 12:25

ISPOLIN --------------------------------------------------------------------------------

Я звичайно перепрошую, але я мав на увазі свої фізичні можливості. Так це реально, я маю на увазі на байку

=== А до Воловца, кроме как на электричке, на чем еще можно доехать? потому как мы прибываем в пол-девятого утра, а электричка уходит в 7 утра. Или можно своим ходом?
Мы еще хотели по Львову покататься. Я там только пешком ходила, и очень давно.

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.6.04 13:54

Так ви хочете спочатку до Львова, а потім на Воловець? Ні своїм ходом ви замахаєтесь педалі по трасі крутити, тільки поїздом.
:58: Є ж прямий поїзд з Києва на Київ-Ужгород до Воловця!!!

Tigger
*

Повідомлення Tigger » 30.6.04 14:19

Мы катались по маршруту Ужгород-Воловец-хр.Боржава-Синевир-Колочава-Комсомольск-Усть-Чорна-Лопухов -хр.Смидовец-Ясиня-хр.Черногора(всего до Туркула) - Ив.Франковск - ........-Житомир-Киев.
Так вот хужее всего было как раз на Боржаве - очень неудобно там ехалось по причине того что негде :x . Тропинка извилистая и глубокая, а вокруг - кочки, кочки.

Зато Свидовец - это просто песня!
А что ему, Ветру, красота! Не стоять же ему ночь, прижавшись ветренным сердцем к перекрестку ущелий! Ведь он - Ветер. Он - мимо... Он - так... И вот всё же! (Я. Голосовкер)

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей