мда... ...off - видимо там было что-то типа mosquito fuck off!Autan - якраз та штука, яка була в мене минулий раз і анітрохи не діяла на комарів.
У інших учасників було щось інше, назва типу "...Off" - наче діяв, але не пробувала.
давай, регистрируйся и бери что можешьМені було б цікаво з 556 по 559 подивитись, шкода що вони зруйновані :о(
Якщо візьмеш - зареєструюсь. Можу взяти гпс, цей квадрат генштабовської мапи, якщо є прив"язка до мап з morgenstern.hut1.ru можу теж у озік загрузити.
да, я тоже думал, что может массовость и неплохо. возьмем не качеством, а количесвтом. представляю что не все ДОТы легко найдутся, рассыпемся по лесу шеренгой и поищем. в общем придумаем че-нить.2madcarrot Як варіант - 2-3 групи, кожна шукає свій дот. Потрібно лише номери телефонів або рації дістати. Розділитись в Лютежі, прочесати з обох боків і зустрітись посередині. Потім можна і 558-й пошукати ;-)
Офф. А до дота пам"ятника в Дніпрі далеко? Ти там був?
Значить берем плавки, маски, ласти, кульки для фотиків і поплаваєм во)блэк! посмотрел карту. ты прав - 581й, это тот что я (да и многие) видел, 601 и 602 под водой (может там не глубоко?) с 580 не понятно: он в воде или на берегу
Бери бери Во) і ласти теж. Хто збирається пливти на пошук ДОТів - має гарно плавати, без ластів взагалі нема чого лізти. Доти в Дніпрі, як там течія - побачимо на місці, до самих дотів має бути метрів 100, може більше.кульки для фотиков не надо. У меня водоплавающий. Могу прихватить :anti:
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей