22.02.2004 нд Корчувате - Українка дамбами

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Kolia Kilch
* * * *
Стать:чол
22.02.2004 нд Корчувате - Українка дамбами

Повідомлення Kolia Kilch » 20.2.04 14:28

Шановне панство!
Збираюся проїхати у неділю від Корчуватого до Українки дамбами, які існують вздовж Кончі-Заспи, назад по вибору два шосе або ті ж самі дамби.
Буду радий, якщо підтримаєте мене.
Виїзд від метро "Видубічи" о 10-00, збір у 9-30 біля автобусних кас.
Зупинки з шашликами не планую, холодно.
У суботу інтернету в мене не буде, він тільки на роботі.
Шліть повідомлення на мобілку: (050) 567-62-34.
Краще - номер, за яким зателефонувати.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

2kin
* * *

Повідомлення 2kin » 20.2.04 15:09

Коля, а какой темп движения?
Вперёд! На пенсии отдохнём.

urbik

Повідомлення urbik » 20.2.04 15:15

и сколько км ожидается?
Когда мы с Михаилом в прошлый раз ездили, получилось около 80 км. (без подходов)

Щас вам тут начнут рассказывать, какая плохая дорога по дамбе - не ведитесь - половину дамбы уже даже заасфальтировали. Про ветер тоже не слушайте - скорее всего будет северный, т.е. попутный.

Поехал бы с вами, но увы, не смогу:(
Желаю хорошо покататься!!!
Зображення

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 20.2.04 15:16

Темп руху - по останньому, якщо він ще не ліг :)
км - хто скільки зможе, я не міряв, але десь до 100.
Туди приблизно повинно бути 35 км.
Нарешті побачу, яка Senna в житті...
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

urbik

Повідомлення urbik » 20.2.04 15:20

Нарешті побачу, яка Senna в житті...
Миколо, ти мав нагоду її бачити коли ми два тижні тому їздили на Труханів :anti: а ти замість того роздивлявся на мою задню перекидку і рюкзак Альтера :inlove: :inlove:
Зображення

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 20.2.04 15:44

Миколо, ти мав нагоду її бачити коли ми два тижні тому їздили на Труханів :anti: а ти замість того роздивлявся на мою задню перекидку і рюкзак Альтера :inlove: :inlove:
Зате я роздивився байк. На такому байку 100 км - не відстань.
В кінці кінців, ми можемо залишити даму на місцевості та викликати таксі. ;)
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Гість

Повідомлення Гість » 20.2.04 17:06

Туристы вы, на дворе весна, а вы о велике думаете..
Значит так: Я и Кола клич приездаем в Украинку на электричке, Я забираю уставшую и утомленную сенну в электричку (весна же блинна дворе!!!) а Кола Клич отгоняет в киев Байк... :anti:

urbik

Повідомлення urbik » 20.2.04 17:25

lach, смотри в болтушку - твой диагноз подтверждается:)
Зображення

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 20.2.04 17:32

А що тобі не подобається! Байки мені по душі більше за дівчат :)
Стосовно темпу руху - рухатись будем так щоб зігрітися на не спітнити, і сили зберігти.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Gepard
* * * *

Повідомлення Gepard » 20.2.04 17:37

Темп руху - по останньому, якщо він ще не ліг :)
км - хто скільки зможе, я не міряв, але десь до 100. Нарешті побачу, яка Senna в житті...
8) В жизни Сенну можно посмотреть на ее сайте:
http://msenna.narod.ru/
Желаю удачи в поездке... :)
Всему свое Время...

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 20.2.04 18:22

Як це - вдачі?
А поїхати з нами?
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Gepard
* * * *

Повідомлення Gepard » 20.2.04 19:48

8) Летом обязательно, а сейчас прохладно... :)
Всему свое Время...

Vik
* *

Повідомлення Vik » 21.2.04 08:17

щойно приїхав з вокзалу і побачив пропозицію!
клас!!!
я на 90% їду :^:

p.s.
а вітер-то на yahoo обіцяють S, 15-20 mph... тобто, я так розумію, не дуже північний, навіть взагалі не північний... :o
залишається вірити, що вони зі своїми прогнозами як завжди облажаються! :kolobok:

до здибанки, нарід!

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 21.2.04 18:27

See you tomorrow. Hope, I’ll be there.
:)
[URL=https://meettomy.site] Sexy Girls from your town[/URL]

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 22.2.04 21:41

В общем покатушка удалась на славу. Зимнюю норму даже перевыполнил, да и маршрут получился интересным, со всеми видами покрытий. Правда оба Михаила возвращались домой не совсем в норме – один через чур уставшим, второй немного пострадавшим (правильная посадка на веле все таки что-то да значит).. Рад, что переборол в себе закоренелого лентяя и проснулся утром почти вовремя. Жалко, что кое-кто был против катания по льду возле труб на дамбе, лед выглядел почти как крепкий. :help1: :anti: ;)
Не знаю кто как, а я протестил свою физ-подготовку после зимы. Вроде ничего :) . Да и побольше бы именно таких выездов. И пусть все кто не поехал кусают локти. Всем катавшим спасибо. Особенно Kola Кich за организацию данного действа.
Жду обещанных фоток.

«А если бы мишки были бы пчелками...»

Vik
* *

Повідомлення Vik » 22.2.04 22:54

хтілося б побачити більш детальну розповідь про склад учаників, маршрут і все таке...
і ще одне питання мене непокоїть:
зустрічний вітер при температурі мінус 8 вам не дуже набридав??:)))
Коля, розкажи ще ти, як покатали...

EdwinDesign

Повідомлення EdwinDesign » 23.2.04 11:25

>Зате я роздивився байк. На такому байку 100 км - не відстань.
>В кінці кінців, ми можемо залишити даму на місцевості та викликати >таксі.

1. Разница в байках не должна существовать, по причине того, что разный круг катателей... Разная физическая подготовка.
2. На любой байке 100 км это достаточно большое расстояние..
3. Давайте покатаемся куда-то по круче, км на 150 ....

isv
завжди у нашій пам'яті

Повідомлення isv » 23.2.04 11:29

1. Разница в байках не должна существовать, по причине того, что разный круг катателей... Разная физическая подготовка.
этой фразы расшифровать я не смог...
Это не от байка зависит а от человека. Летом я на байке за день проезжаю обычно не меньше 100км...
Не боись, уже катали и 200 и больше.
no faith, no hope...

Black Mike
* * * *

Повідомлення Black Mike » 23.2.04 12:27

Спасибо Коле за поездку.
Фотки будут чуть позжее.

Размышления вслух:
Не стоит слишком сильно эксперементировать с высотой седла (в большую сторону) при поездках на большие расстояния в мороз.
И при заявленом асфальте ставьте полуслик.
Да ветерок на дамбе надоедливый, но терпимый.
Миг осознания своей бездарности - это проблеск гения.

Ежи Лец.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 23.2.04 14:04

Шановне панство, привіт усім!

Треба скласти звіт.
Заплановано було проїхати вздовж Дніпра дамбами між Кончею та Дніпром.

По-перше, треба було дочекатися Блек Майка на Поштовій площі. На жаль, я доїхав туди від дому хвилин за 20, і довелося чекати. Повітря, наче окріп. Пече. Де цей лінтяй? Сонце, мороз. Дивлюся, вже 9-07, боюся дзвонити і почути заспаний голос з ліжка, що, мовляв, виїжджаю.
Поїхав назустріч, щоб віддзвонити з автомата, аж бачу, на сонці палає жовта штормовка. Ну, слава богу.
Вел у Мішки, звичайно, шикарний. Але на злій гумі. Тому швидкість була зовсім непристойна - 15 км/год. Плюс зустрічний вітер. Потім, Мішка не поснідав, а це зугбно впливає на швидкість. Пустий шлунок швидко не їде.

Незважаючи на все це, на Видубічи прибули вчасно. Я розглянувся, і став просити Мішку поїсти ну хоч щось. Згодом це вдалося. У нового виходу з метро бачу якийсь байк з навороченою сумкою на всю раму, і другою сумкою на багажніку. Під"їхав подивитись, думав, якийсь знаменитий турист. Так і було. Теж Михайло, тільки вже солідний чоловік, сімейний і все таке. Байк - команч Прерія. Дуже гарно зшиті власноруч сумки з кордура. Їде з нами.

Згодом приїхав 2kin, Shooter та якась незнайома худенька жіночка. Виявилося, що це Віра, або Vera.
Це було щось на зразок молнії, стільки діяльності та енергії вибухнуло поруч з нами.
Жіночка стала негайно роздягатися, тому що в двох терміках, светрі та вітровці було жарко. Ми насилу упросили ну хоч щось залишити на собі. Негайно узнали, що таке віндстоппер, побачили, вибачте, якщо я помиляюся, зелені очі та вогняне волосся. По крайні мірі, мені так здалося. Увага всіх одразу була прикована до цих чудес. Одразу відчувалося, що перед нами старий велосипедний вовк та дуже приваблива жінка :).

Мішка нарешті! поїв шоколаду, і моє сумління трохи заспокоїлося.

Поїхали. Я повернув під міст, щоб рухатись доріжкою паралельно Набережному шосе. Віра одразу задала темп 15 км/год, що ще раз підтвердило репутацію знаменитого велосипедного марафонця. На жаль, легких людей на шосе просто здуває, тим більше, що вітер був південний. Не маючи змоги їхати з такою шаленою швидкістю, я то виривався вперед, то зупинявся та чекав. До речі, щось в цьому є. За цей день такою швидкістю ми пройшли коло 100 км, що не так вже і пагано.

У старшого Міши вел не бажав їхати, і покришки провернулися, "уклавши" ніпеля. Довелося провернути покришки назад, підкачати, після цього вел пішов як рідний.

На перехресті з проспектом Науки повернули наліво, потім через дамбу наліво на місцевість. Тут вже вів Black Mike, тому що він знав місцевість краще. На той місток, якого я найбільше боявся, не потрапили. Сніг, морозне повітря, красота. Дорога накатана машинами, вели не в"язнуть. Трошки ковзко.
Виїхали до дороги на півострів Водників, побачили ще раз дерево зі зчісаною корою, де загинув водій білої "Айстри". Потім заїхали до тунелю під Дніпром. Докладно про нього можна прочитати: http://1000years.uazone.net/roads.htm
Побачили портал тунелю, потім заїхали до його другого кінця. Насилу вдалося утримати людей від поїздки по кризі.

По кількох наближеннях знайшли дальший шлях на південь, до Чапаївки. Незважаючи на мої побоювання, вдалося проїхати наскрізь, не упершися у воду. Бачили знаменитий знак "Рух велосипедів заборонено". Ну, там і не проїдеш. Дорога накатана машинами, рух не складав ані найменьших складнощів.
Їжа зробила чудеса. Мішка поїхав, наче хтось моторчик вставив (С).
Перед Чапаївкою повернули далі на поля. Спонтанно зупинилися та почали обідати. По традиції, трохи обговорили техніку. Я резонно відмітив, що і "Альтус" може добре працювати, якщо за ним слідкувати. Боудени повинні входити у обладнання препендікулярно!!!!!

Далі йшла бетонка, потім - масиви піску, дуже красиві краєвиди з замерзлими старицями, деревами і, де-не-де, Дніпром.
Бачив дивну вивіска: "Кантрі-клуб". Що це? Мабуть, на дижпах крутелики колісять. Крос-кантрі, одначе.
Врешті, виїхали на траверз санаторію "Жовтень". Дуже красива теріторія, хотіли там стати поїсти, але огороджено і охороняється від прибульців. Коли показалося шосе, 2kin попрощався та повернув на Київ.

Решта учасників переїхала дорогу та заглибилася в ліс, розраховуючи доїхати до Українки по просікам. Ага! Доїхали б у вівторок. Глибокий сніг. Розум взяв гору, і ми вивернули назад на шосе, а потім знову на дамбу між Козинкою та Дніпром.
Як оріентир, можно назвати кіоск "преса", за яким наліво.

Далі йшов шикарний район, який розкрив мені, хто купляє все те, що представлено на будівельних виставках. Дачі, замки, паркани, караульні будки, все акуратне, як в Європі. Україна - країна багатих людей. Автомобілісти - хазяї на дорозі і на тротуарі. Жителі Кончі-Заспи - хазяї країни. У них вже все як при комунізмі, не дарма ж вони були комуністами, і якщо ви сподіваєтеся колись вирватись із жопи, то не дочекаєтесь. Дорога спочатку була дуже хороша, прибрана від снігу, гладенька. Попався сільмаг з продовльством та гарячим чаєм, і Мішка пригостив всіх. Ще раз далися взнаки сліки. Я взагалі бачу, що, якщо не хочеш морочитись зі зміною гуми, то надівай Вормдрайв та їзди цілий рік.

Попробував Мішкин Келіс Магнус. Вел дуже жорсткий, ККД педалювання просто супер. Гальма - одне слово, гідравліка. Але не мій розмірчик. Це, вважай, Порше, а в мене "Волга" (Спорт 300). Помучився та віддав. Ще до того, на такій гумі не особливо поїздиш. Наче все чудово, а все не те. Спортивний снаряд, а не машина для прогулянок.

Поїхали далі по дамбі, розрізаючи злобний зустрічний тягун. Мудра Віра впипилювала свої 15 кмг, даючи змогу обігнати, зробити фото краєвиду та наздогнати знову.
Прикол: наганяю Мішу. Каже: Віру загубили. Я питаю: "У що?" Потім: "Аа-а!"

Поступово виткнулися з-за горізонту труби Трипільської ГРЕС, і розкрився казковий краєвид на скований кригою залив з дачками по берегу. Все! Прибули до шосе, по якому вже треба повертатись. Наче, всі здорові, не виснажені і не замерзші.

По шосе получилося 20 кмг, що давало мені змогу вільно пересуватися як вперед, так і назад вздовж групи. Ще раз переконався, що у кожного їздока свій режим, і варто призначати контрольні точки, де б всі збиралися. Мішка притопив та виїхав вперед, я намагався йти на "холостих обертах", благо, що загальний темп дозволяв. Згодом Мішка розплатився і за притопив, за злу гуму, і за низьку посадку. Прихопило ногу. Так що Віра та Михайло старшой покотити вперед, а ми з Shooterом залишились супроводжувати хворого :) Я передзвинив, щоб нас зачекали. Потім наче відпустило, зате здох Міша старшой. Довелося випустити його вперед.

Нарешті, Shooter зжалився над ним та віддав йому свій Магеллан. В результаті вони вдвох вирвалися далеко вперед, і чекали решту вже на Столичному шосе.

В Київ в"їхали вже в темряві. Мішка поставив свої дві фари, які дійсно пречудово світили. Моя Кет Ай благополучно здохла.

Розпрощалися з Мішею старшим біля Видубічив, а з Вірою про повороті на міст Патона. Я звернув додому від Річвокзалу, а Мішка з Шутером погнали далі.

Спасибі всім за участь. Не так вже холодно та страшно. Дуже красиво.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Black Mike
* * * *

Повідомлення Black Mike » 23.2.04 21:21

Ежи Лец.

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 23.2.04 22:05

Нарешті, Shooter зжалився над ним та віддав йому свій Магеллан. В результаті вони вдвох вирвалися далеко вперед, і чекали решту вже на Столичному шосе.
И тут я таки полностью почувствовал не малую весовую разницу между Команчем Михи и моим Магелланом . Ну и Михаил видать тоже это почувствовал и втопил 32кмч после его 18кмч до этого, пришлось проверять аэродинамические свойства стальных Команчей с кучей сумок на борту. Ничего, ездить можно.

Kola Kich

Очень бы хотелось скачать фотку бетонки с едущими на солидном расстоянии друг от друга вдоль дороги байкерами на фоне многоэтажек на горизонте. Должно было, получится очень стильно. Ты по моему делал пару таких спонтанных фото. Так что давай дощелкивай пленку.

[quote="EdwinDesign]
[/quote]

Все три утверждения абсурдны:
1.No comments. Absolutely preposterous statement.
2. Посади практически любого велокиевца на 9ти килограммовый шоссе, и он тебе 100 км за 3 - 4 часа выдаст на ура, не сбив дыхалку. А летом на мтб это нормальное расстояние.
3. Надо было в воскресенье с нами поехать, а потом предлагать что-то повеселее. Имеешь право что-то организовать, ты зарегистрирован

Deranged
* * * * *

Повідомлення Deranged » 23.2.04 22:11

Серега, не тарть нервы - жизня сама человека еще поимеет ;)
Зображення

Black Mike
* * * *

Повідомлення Black Mike » 23.2.04 22:21

Как руки?
К Дубкам оклемаешся?
Мы о тебе вспоминали на покатушке, (тебе не икалось?) в хорошем смысле.
ЗЫ Сори за офтоп.

Ежи Лец.

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 23.2.04 23:15

Серега, не тарть нервы - жизня сама человека еще поимеет ;)
Не буду :)

Все время хотел тебя спросить, но забывал. Ты хороший кросскантри не собираешься забрасывать в связи увлечением прыжками?

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей