Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Сбор: 09:00 хрестик
Старт: 09:05
Время финиша: 19:30
Место финиша: хрестик
Километраж: 70 км+
Грунт/асфальт: 85/10
Темп: середній +
Брать с собой: ОБОВ'ЯЗКОВО: справний велосипед, шолом, вело окуляры, вело рукавички, запасну камеру, насос, шось вiд комарiв i клiщiв, світло, смачний перекус(iзюм, курага, фiнiкi, банани, то що...) запас води, фінанси на поїсти, попити, та форс-мажор; бажано мати труселя для покупатися, зручний вело-одяг(велошорти,джерсі), килимок під дупу.
Связь: приват, тема. Формат заходу:
- суворо все по тверезому,
- захід розраховано на МТБ велосипед, з покришками шириною мінімум 2.0";
- їдемо не поспішаючи, максимально ґрунтовими лісовими і польовими стежками.
- дивимося - озера Києво-Святошинського району вздовж Житомирської траси, якщо буде гарна тепла погода - можливо буде не тільки подивитися, але і поплавати в цих озерах;
- обов'язкові, але не часті зупинки для прийому вуглеводів, води і трошки відпочити.
Під час подорожі передбачено час на одну тривалу зупинку - відпочити, перекусити, поговорити про вело життя і не тільки.
Розклад руху кільцевої міської електрички у вихідні та святкові дні http://kpt.kiev.ua/
Якщо дощ - ніхто нікуди не їде.
Алексей
Лимиты: макс 100 км. в день. Ночлег только в отеле. Электроника в каретке, потому дождь - Ok, но река вброд, болото - не Ok, только мокрый асфальт или влажная тропа. +15 км в объезд по холмам не проблема.
Алексей
Лимиты: макс 100 км. в день. Ночлег только в отеле. Электроника в каретке, потому дождь - Ok, но река вброд, болото - не Ok, только мокрый асфальт или влажная тропа. +15 км в объезд по холмам не проблема.
Алексей
Принято, у меня тоже утром шел ливень. Правда по состоянию на 8-00 утра - уже солнце, но прогноз так себе. СМС - я скидывал. Тогда завтра в тоже время;)
Дякую, але Нафан 70+ не подужає. Ми останнім часом мало тренувалися (ну, так склалося ), зараз починаємо спочатку: 30км, 40км,...
Я його сьогодні вже поганяв, завтра буду без нього, хай відпочиває.
Проехали сегодня по этому маршруту, правда в очень неспешном темпе - "гуляючи" с девушками, было даже не мокро и не грязно, так в 2-3 местах не очень. Правда потом, девочки захотели попасть на ОККО или КЛО за хотдогами, и мы попали в пару км кропивных зарослей, когда стали срезать дорогу;)) вот это было весело. А потом еще вечером вытянул парня с работы на тот же маршурт, а у него на Келисе, сломался подседельный штырь;((( В итоге на сумме двух маршрутов накатал около 100 км...
Востаннє редагувалось 31.5.15 21:50 користувачем gsa, всього редагувалось 1 раз.
...до речі дякую за інформацію...
На завтра трек трохи перекроїв, і три-чотири-п'ять км буде довшим. До перегляду озер додали ще пару цікавих локацій на які варто подивитися багато разів. А gsa сьогодні вже накатався і завтра планує провести день на дивані з келихом доброго пива, з хотдогом і гьорлфренд...
2ALL Велике прохання не запізнюватися, ... тлф в профілі - рекомендую обов'язково записати.
Я завтра буду, мне мало сегодня было. Кстати три раза видел змей, как раз недалеко от озер. Я в них не забираюсь, ядовитые они или нет, но на всякий случай смотрите, хоть мы и на колесах... но