Наскільки я зрозумів, зеркало було одне - у тої дівчинки, друг якої загадав слово "горизонт". А інша, наскільки я зрозумів. була просто атдихающая дачніца, яка, побачивши немєряний об'єктив "нашої" дівчинки, прибігла просити його протестувати... Хоча я можу помилятись, вибачте, якщо що - я ще не всіх знаю...там даже две девочки были с зеркалками ;-)До речі, будуть фотки? Я на тому тижні викладу... Пригадую, там ще була дівчинка з Ніконом...
Канєшна, будут! тільки треба уточнити дату і точніше про маршрут...Выношу предложение на обсуждение:
есть один незаслуженно забытый маршрут через Феофанию. Довольно ненапряжный, только с большим количеством поъемов и спусков. Бонус - купание голышом в холоднющем источнике. Желающие будут? Старт с Выдубичей, Борщаговки, Теремков
Маршрут нормальный. Да только в р-не Голосеевского леса обитает немалое кол-во странных личностей. Проезжая мимо этого источника и наблюдая, что они там тоже купаются, понял, что не залезу туда никогда.:)Выношу предложение на обсуждение:
есть один незаслуженно забытый маршрут через Феофанию. Довольно ненапряжный, только с большим количеством поъемов и спусков. Бонус - купание голышом в холоднющем источнике.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей