Я завжди беру з собою насос під "Шредер" і набір шестигранників. В кого "Преста" - беріть свої, насос не такий і важкий. Не пам"ятаю, хто минулого разу брав вижимку - якщо є можливість, захопіть. Ну і "мультитул" буде не зайвим. Педалі минулого разу знімали не всі і спокійно розміщували 3 велосипеда зверху, тому чи потрібен ключ для них - не знаю.Ще питання, хто відповідальний за інструмент для ремонту та насос для підкачки, я так розумію що сенсу всім брати все немає ?
Думаю оригінал не принципово, минулого разу (http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 1&t=109904) давали один паспорт на кімнату.Привіт всім.
Питання щодо паспортів. Чи можна взяти копію замісь оригінала ?
Не думаю що буде потрібен саме оригінал.
Якщо можливо при бронюванні прохання навести довідки.
окДоброго дня.
Пообіцяли сьогодні чохол доставити о другій половині дня.
Стартую приблизно о 1-33 з Одеської площі.
Збір на з\в в якому місці ? Біля МсDonalds ?
В мене е одне бажання - не бокова полицяКонтрольна перекличка.
Всі квитки в мене. Попередня розсадка (можна перетасувати за бажанням):
2-ий вагон: я, Андрій+Саша, Лєна, Юрій, Богдан
В 2-му вагоні їде ще одна група з Амігосів. Бідні пасажири![]()
я - заМені здається, що виїжджати з Виноградаря потрібно о 2 00 для того щоб був запас часу владнати всякі форс-мажорні обставини.
Збір пропоную організувати як і минулого разу на кінцевій зупинці 472 маршрутки.
Если всё хорошо, то приеду в час ночи, взял билет на раньше, чтобы подстраховаться. Вдруг что-то случится - следующая маршрутка в 3 ночи прибывает.Женя - коли будеш на вокзалі з Сум?
так, біля підземного переходуА где будем собираться на вокзале? Там жеж где и на майские?
Підтримую.Мені здається, що виїжджати з Виноградаря потрібно о 2 00 для того щоб був запас часу владнати всякі форс-мажорні обставини.
Збір пропоную організувати як і минулого разу на кінцевій зупинці 472 маршрутки.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей