Как насчет - гречка с тушенкой и овощами, туристический суп...Потрібно визначитись з меню...

Как насчет - гречка с тушенкой и овощами, туристический суп...Потрібно визначитись з меню...
полностью поддерживаюКак насчет - гречка с тушенкой и овощами, туристический суп...
Вова, ночує в наметах 5 чоловік, інші цивільно.. а мені проїхати до залізничного вокзалу всього 4 км. в Рівному розділимо на всіх...І сам будеш везти їду на 2 дні на 10 чоловік до Рівно?! Думаю не варто.
Склади список: продукт - кількість. І скажи кому, що купити, так щоб вага більш менш рівномірно була розподілена.
п.с. а ще зроби трек, будь ласка.
Почему? Я вроде с канадскими велосипедистами не знакомаБилеты заберу. А вот гость с Канады будет рад и расстроен одновременно :"":
Отже, за планом.. ночівля автономна від цивільної 6 км.. але все залежить як ми проїдемо .. )) по шляху.. нас не чекають великі міста, в якому можливі цивільні обіди.. лиш Острог, в якому ми за планом , маємо бути приблизно о 16-17 годині дня.. на ночівлю ставити приблизно о 19-20 годині.. все залежить як ми проїдемо піски ,і чи не заблукаємо )))
Питаться в течении дня будем вместе. А вот если на ночевку прийдется далеко перебираться, то соответственно поужинаем при гостинице.
Как же эта оффсянка сидит в печенках , уж лучше мивина и сгущенка отдельно к чаю или вместо чая.Отже, я беру 2 каг гречки, тушоночку.. можливо взяти вівсяночки + згущеного молочка, овочі гадаю візьмемо по дорозі, це не проблема в тих краях ))
Ну сіль і цукор само собою, щодо спеції.. подивлюсь ))) а ось чай і солодке кожен сам.. як і про ..Как же эта оффсянка сидит в печенках , уж лучше мивина и сгущенка отдельно к чаю или вместо чая.Отже, я беру 2 каг гречки, тушоночку.. можливо взяти вівсяночки + згущеного молочка, овочі гадаю візьмемо по дорозі, це не проблема в тих краях ))
Морковку, лук, картошку , другие овощи можем и правда купить где то там.
Суп можем сделать из курицы и тоже взять ее там.
Надо еще взять специй, соли, сахара , чая , сладкого и ...ньяк.
Если будет достаточно времени то не вопрос. Но как показывает практика, лишнее время есть только вечером.Предлагаю суп с курицей перенести на обедСпеции могу взять на себя.
что угодно только не ЭТО, пожалуйста! ненавижу мивину, извиниуж лучше мивина
не вопрос , предлагай заменучто угодно только не ЭТО, пожалуйста! ненавижу мивину, извиниуж лучше мивина
обновилРИС!!!
Отож.. що вечером.. і в другий день взагалі планується цивільний обід.. хоча глянемо по часу.. так само як в перший ))Если будет достаточно времени то не вопрос. Но как показывает практика, лишнее время есть только вечером.Предлагаю суп с курицей перенести на обедСпеции могу взять на себя.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей