Гарний кілометражЖивий трек
А я вже маючи гіркий досвід (двічі зупинившись перед дверима під’їзду не зміг вистібнутися, часу на повторну спробу немає, оскільки ти вже починаєш падати й проїхати далі нікуди) вистібуюся з контактів завчасно - й сьогодні це мене врятувало, оскільки з першого разу не вистібнулося, але оскільки я це робив завчасно то був час на повторну спробуПеред самим будинком розслабився і фієрично розклався на сходинках (((
краще робити це, перед тим як зупинився)) але тупняки ніхто не відміняв)). Зупинилися = повернули п'яту на правій нозі.
Ага. Повернули. А воно не вистібнулося (заклинило). Й усьо. Ще раз повернути п’яту часу немає й красиво завалюєшся на бікВиробите рефлекс вистібуватися, повертаючі п'яти назовні. Не використовуючи мозок. Зупинилися = повернули п'яту на правій нозі.
Саша, це пішло ще з тих далеких часів, коли наша сім"я захоплювалася не велосипедами, а компьютерними іграми. Там у мене був такий нік. Ті темні часи минули, а нік лишився. А взагалі чоловік обожнює цих птахів, от і передалося.Пингви, любопытно, почему вы выбрали такой необычный ник? У вас совсем нет пингвинита, с фигурой все норм.
Сергій, перелогінься))Пингви, любопытно, почему вы выбрали такой необычный ник? У вас совсем нет пингвинита, с фигурой все норм.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей