03.05. Аньки грязі не бояться або Кавалери Ордену Вело-Дурнів
ТРЕК:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=afgjxmpxikicuprh
Дистанція 60 км, підйому 658 м, спуску 661 м.
Фото третього дня
Звечору дощило, ранок не став винятком. Мокро, хоча і не холодно.
Вирішили погуляти місцевим парком, а там вже вирішимо, чи варто мандрувати по треку

Грунти нормальні, дощ мінімальний. Георгій, Олег і Лєна залишаються катати-гуляти містом, а п'ятеро з групи рушають назустріч пригодам.

Вже через 17.5 км перше поле і перші фет-байки.
Сана і Андрій, опираючись на минулорічний досвід, вирішили повернутися.
Ну а мене той же досвід нічому не навчив
тож у компанії Олексія і Сашка я покрутила далі

.
Поле швидко скінчилося, на зміну йому прийшов чудовий грейдер, який допоміг почистити пір'ячко і приспати пильність

Вітер піднімав морські хвилі на Бугу

Краса. Лєпота. Веселий Роздол

Короткий перекус, прогноз: ахтунги почнуться після с.Агрономія

Але досвід не
проп'єш прокатаєш. Так і сталося

.
4 км силових вправ — мінімум для посвяти у Кавалери Ордену Вело-Дурнів

Такого липкого
говноліну грунту я ще не катала, хоча минулого сезону мала дві схожих пригоди.
Сашко прокачав скіл «ходьба на підборах». Олексій спробував карбо-вєльчик вагою кілограмів у 20.
Село Колос Добра манило до себе асфальтною дорогою

.
Як виявилося, не просто так село носить таку назву: місцевий житель пригостив нас водою, тож хвилин за 20 ми знайшли обриси велосипедів у грудочках чорнозему

За грунтові страждання наша трійця була нагороджена заворожуючими заходом сонця і повним місяцем одночасно

Додому повернулися біля 20:30, трохи відмилися, зібралися і поїхали вечеряти борщиком по-українськи у байк-френдлі кав'ярні поряд

Коли вирушали на вокзал, дівчата, що нас годували, попросили сфотографуватися разом (ось вона, хвилина слави

)

Перед вокзалом заскочили до санаторію «Іскра», звідки відкривався чудовий краєвид на нічний Буг і ЮУ (подяка Георгію за завчасну розвідку).
На вокзалі зустріли велосипедистів, які чекали одеську електричку. Нашу групу пізнали — друга мить слави

.
Запакувалися і розійшлися по перону. Спали міцно.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.