Приютишь меня на ночь?Меня разместишь?Резервестів, які беруть квитки на Київ - Гречани, можу розмістити в себе вдома на ніч ))
Тоже могу взять пару раций, зарядку, мультитул с выжимкой, насос, велозамок латки не беру, возьму одну камеру запасную.Поки резервісти виішують з квитками, почнемо вже збиратись.
Рації і навігатор будуть у мене (дякуємо statasp). Беру також мед. аптечку, велозамок, стяжки, латки, зарядку для акумів. Потрібна ще вижимка.
Збір завтра о 19.30 на центральному вокзалі біля в"їзду в підземний перехід http://wikimapia.org/#lat=50.4411865&lo ... 18&l=0&m=b.
Не забуваємо квитки, шоломи, велочохли, світло.
Так, коли ти будеш ?Приютишь меня на ночь?Меня разместишь?Резервестів, які беруть квитки на Київ - Гречани, можу розмістити в себе вдома на ніч ))
Автономники!Так, набір в групу будемо припиняти.
По автономщиках. Вас вже 4: Alex_HYXT, Son1c, Westboy, nikee1212. Розподіліть між собою намети і речі в файлі проживання.
По цивільниках: 6 місць в готелях заброньовано ще два тижні тому, решта кооперуйтесь, беріть контакти у файлі і замовляйте.
Буду сегодня в 22:24Так, коли ти будеш ?Приютишь меня на ночь?
Обід в "Америці" ?. .Планую завтра за один день проїхати Ваші 2.Обід за розкладом радує. Правда, не в Пиляві, а вже у Меджибожі. До готелю якихось 15 км. Перший день летиться на ура.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей