01.05.2013 (R) Чарівні річки України 5-6 днів

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Saxara
* * * *
Стать:жін
Re: 01.05.2013 (R) Чарівні річки України 5-6 днів

Повідомлення Saxara » 7.5.13 08:01

Вот и мы сегодня утром благополучно добрались домой!
Фанату спасибо за организацию :good: , и всем участникам за компанию! :friends:
Велы в поезде не падали, на ногах стою как-то не устойчиво и не очень уверенно, за 6 дней сроднилась с велом :D
Ссылку на фото сброшу всем участникам в личку. Может быть даже сегодня.
До новых встреч и покатушек!

fanatt
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення fanatt » 21.5.13 23:26

Нарешті добрався до звіту.. Що ж пригоди в готелі одного з учасників, вже ж таки дало нам змогу вчасно стартувати. Їхали асфальтом доволі комфортно, до Колодіївки заїхали швидко, глянули де в нас зганяюють демонів і поїхали далі.
В Скалаті привітно зустрів нас ксьондз, відкрив двері до костьолу, хоча перед тим ми були на руїнах замку. у парку Гримайлова, де так було добре.. Нас догнав #crazy_pilot , який подолав понад 150 км.. щоб з нами побачитись за один день, зусстрівся з нами доїхавши до Сатанова.. а там і відколовся.. Сатанів вразив ганебним ставлення до замку, і добрим до костелу.Пошук ночівлі був з довгим блуканням, і вже ж ми знайшли садибу пані Ірини. Голодні і змучені, ми ще дізнались що немає їжі і магазинів поруч. На наше щастя, господиня знайшла борщик, який ж він був смачний.
Наступного дня була дорога до Гусятина, де ми гарно поїли. і дізнались що значить "з"їсти тарілку борща", Сидорів і вже Борщів. Де гарно прийняли нас в готелі і нагодували.
Кривче наступного дня, дочекались таки черги зайти в печеру "Кришталева", ми гарно там прогулялись.. а далі було пару чек-поїнтів. і пошук готелю, де ми проїхали 2 областями і заїхали в 3-тю. готель новий, багато недоліків, але нам головне ліжко.. наступного дня матрасно㥠до Хотина і назад до Кам"янця. )))
Мої фото http://fanatt.io.ua/album611830
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

Grivit
* *

Повідомлення Grivit » 5.7.13 11:37

Народ, а не в этой ли кафешке случайно мы обедали?) Смотреть с 0:01:50
phpBB [video]

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 5.7.13 11:43

Народ, а не в этой ли кафешке случайно мы обедали?) Смотреть с 0:01:50
phpBB [video]
в ній ))
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

Saxara
* * * *
Стать:жін

Повідомлення Saxara » 5.7.13 11:50

Витя, ну зачем ты так? Я теперь спать не буду.... :D

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гість