P.S.: у меня тут тоже небольшая скатка в субботу была( http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 0&t=113989 ), чтобы форму не терять

З такими розкатками ти можеш спокійно на старт самоходом прибути. Особливо після відміни Укрзалізницею сумських поїздівP.S.: у меня тут тоже небольшая скатка в субботу была( http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 0&t=113989 ), чтобы форму не терять
Здається, це ти голкою тоді проколовся? Чи маєш досвід дальніх поїздок? Маю на увазі не стільки по кілометражу, як в плані технічної і моральної готовності до різної якості доріг, непередбачуваного рельєфу, ремонту в дорозі, блукання і т.п. Якщо не боїшся можливих труднощів і вирішиться з роботою, можеш записуватись. Чекаю завтра на відповідь.Можно присоединиться? На обкатке на озерах был) Точно могу сказать завтра утром, необходимо отпроситься с работы - 80% вероятность что дадут выходные.
Здається, це ти голкою тоді проколовся? Чи маєш досвід дальніх поїздок? Маю на увазі не стільки по кілометражу, як в плані технічної і моральної готовності до різної якості доріг, непередбачуваного рельєфу, ремонту в дорозі, блукання і т.п. Якщо не боїшся можливих труднощів і вирішиться з роботою, можеш записуватись. Чекаю завтра на відповідь.Можно присоединиться? На обкатке на озерах был) Точно могу сказать завтра утром, необходимо отпроситься с работы - 80% вероятность что дадут выходные.
добре, завтра обговоримоДоброго дня, за згодою орга. можу приєднатись.
Темп зовсім не проблема, за день проїжджав 200 км.
Якщо організатор не проти, зателефоную завтра для остаточного вирішення деталей.
Віталію, я свій фот, звичайно, беру. Але, якщо в когось ще є така можливість, прошу також взяти - один фотопогляд добре, а два/три/чотири - ще краще!Лєна, ти свій фотоапарат береш цього разу? Бо мій вчора на пляжі скупався в піску і тепер після "розборок" з ним переді мною лежить вже набір деталей, причому кілька з них здаються мені зайвими
всі ціни з першого посту теми залишауються актуальними (готель 1-го дня - 75 грн, другого - 90 грн). З поїзда ми вивантажуємось біля 9-ї ранку на сільській станції. Думаю, краще проїхати 7-8 км до Острога і там знайти кафе, або затаритись в магазині. Тобто, брати щось з собою в поїзд не бачу потреби. Але якщо проголосуємо за сніданок в поїзді, то можна й так.Є поробиці щодо точної ціни проживання у готелях? І ще коли намічається завтрак у перший де нь?
відповів в ЛСздравствуйте. скажите, пожалуйста, набираете ли еще людей и можно ли дать ответ по участию завтра до вечера?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей